Frontback update: nieuw design voor iOS 7

Roel van Hout
11 januari 2014, 10:15
1 min leestijd
Frontback update: nieuw design voor iOS 7

Frontback, één van de meer originele apps van 2013, is bijgewerkt: een Frontback update voorziet in een nieuw design en een nieuw menu voor iOS 7.

Lees verder na de advertentie.

Mocht je Frontback gemist hebben, even kort: de in België ontwikkelde app maakt eerst een foto met de gewone camera, en vervolgens een met de camera aan de voorkant van je iPhone. Vervolgens voegt de app deze twee foto’s samen, waardoor je dus later niet alleen ziet wat de fotograaf zag, maar ook diens reactie daarop.

De app verscheen in juli 2013, net na de aankondiging van iOS 7 maar maanden voor de lancering. Er verschenen al eerder updates, maar bijna een half jaar later is er eindelijk een Frontback update die de app weer passend maakt bij de platte elementen van de laatste versie van Apple’s mobiele besturingssysteem.

Frontback update brengt meer opties

In het menu kun je vanaf nu de instellingen van de app aanpassen: je kunt je profielfoto of gebruikersnaam aanpassen. Vanuit het menu kun je eveneens vrienden zoeken. Ook is het vanaf nu mogelijk om vanuit het menu op zoek te gaan naar originele ‘Frontbacks’. Als je jouw foto’s niet wil delen via de app, kun je dat in het menu aangeven.

De Frontback update is gratis te downloaden in de App Store!

Frontback - Sociale Foto's

Social Apps BVBA

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store
Frontback - Sociale Foto's
Frontback - Sociale Foto's
Frontback - Sociale Foto's
Frontback - Sociale Foto's
Frontback - Sociale Foto's
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu