Deze app heeft me slimmer gemaakt

Piet-Jan Lentjes
25 maart 2024, 12:32
2 min leestijd
Deze app heeft me slimmer gemaakt

Moet je tien minuten wachten op de trein of de bus? Pak dan deze app er even bij en gebruik de tijd om weer een stukje slimmer te worden.

Lees verder na de advertentie.

Deze app heeft me slimmer gemaakt

Wanneer je staat te wachten op de bus of de trein is het natuurlijk heel makkelijk om even door YouTube te scrollen of wat trending TikTok-filmpjes te bekijken. Maar waarom zou je zo nu en dan niet je kennis wat bijspijkeren? Pak dan deze app er even bij op je iPhone, want die maakt je zeker een stukje slimmer.

geotrainer: quiz van geografie

Ralf Ebert

Gratis via App Store

De app die we bedoelen is Geotrainer. Het is een gratis app in de App Store waarmee je verschillende quizzen kunt doen. De quizzen gaan over topografie met als onderwerpen onder andere de hoofdsteden of de namen van landen.

geotrainer quiz

Wat de app zo leuk maakt is de nette afwerking. De app ziet er overzichtelijk uit met leuke afbeeldingen. Daarnaast krijg je na het beantwoorden van een vraag meer interessante informatie over het onderwerp te zien.

Geotrainer: gratis versus betaald

In de gratis versie van de app krijg je toegang tot een beperkt aantal quizzen. Vind je de quizzen leuk? Dan is het misschien slimmer om de betaalde versie van de app te nemen.

Dat kan met het supportersabonnement. Dit jaarabonnement kost 9,99 euro per jaar, en dat is dus zo’n 0,83 cent per maand. Je krijgt dan toegang tot nog meer quizzen en je steunt de verdere ontwikkeling van de app.

Wil je eerst weten welke quizzen je bij het betaald abonnement erbij krijgt? Klik dan op de drie puntjes rechtsboven en kies voor ‘alle quizzen’. Op het tabblad ‘Continenten’ en ‘Landen’ vind je dan de lijst met al het aanbod.

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Meld je dan vooral even aan voor onze dagelijkse/wekelijkse nieuwsbrief. Download daarnaast de gratis iPhoned-app en houd onze website in de gaten. Dan mis je nooit meer een Apple-nieuwtje!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu