De 7 leukste iPhone en iPad apps in de App Store van week 34 – 2014

Rutger Otto
24 augustus 2014, 12:30
3 min leestijd
De 7 leukste iPhone en iPad apps in de App Store van week 34 – 2014

iPhoned zet iedere zondag de leukste iPhone en iPad apps voor je op een rijtje. Ideaal als je afgelopen week niet hebt kunnen volgen welke leuke nieuwe apps er zijn verschenen. Lees gauw verder en zorg dat je weer helemaal op de hoogte bent!

Lees verder na de advertentie.

Swing Copters

.GEARS

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

Swing Copters is het nieuwe spel van Dong Nguyen, de maker van Flappy Bird. In principe is het een verticale versie van het vogelspelletje: je tikt ritmisch op het scherm om een mannetje met propellerhoed door poorten te manoeuvreren. Swing Copters is mogelijk nog lastiger dan zijn spirituele voorganger. Je mannetje vliegt immers niet in één rechte lijn omhoog en er zijn grote hamers die heen en weer slingeren en het einde van je propeller kunnen betekenen. Het spelconcept is ongewijzigd: bij elk poortje dat je in Swing Copters passeert, krijg je één punt. Daarbij geldt dat hoe verder je komt, des te hoger je score uitvalt.


Benieuwd wat de grootste batterijvretende apps op je iPhone zijn? Met Normal krijg je daar inzicht in, dankzij mooie grafiekjes en weergaven. De app maakt een diagnose van je batterijverbruik en vergelijkt het met appgebruik van andere iOS-gebruikers. Op die manier check je meteen welke apps bekend staan als batterijvreters. Ook krijg je tips om accuduur te winnen door apps af te sluiten of te verwijderen en kun je apps anders instellen om zuiniger te zijn.

Newton Mail - Email App

CloudMagic, Inc.

Gratis via App Store

De fraaie mail-app CloudMagic is nu gratis te downloaden in de App Store. Voorheen kostte de app 8,99 euro. De app kenmerkt zich door een fijne interface en de brede ondersteuning van verschillende e-mailservices, waaronder Gmail, Outlook, Exchange en iCloud. Eén van de andere voordelen van CloudMagic is de krachtige zoekfunctie, waarmee je snel specifieke mails terugvindt.

Star Walk 2: Sterren Herkennen

Vito Technology Inc.

€ 3,49 via App Store

De beste sterrenkijk-app uit de App Store heeft een vervolg. Met Star Walk 2 wordt alle informatie over het heelal op nog mooiere wijze gepresenteerd op je iPhone. Die hoef je alleen maar omhoog te richten naar de sterren, vervolgens weet je meteen naar welk sterrenbeeld je kijkt. Volledig met toffe animaties en 3d-renders.

Camu - Camera voor absoluut perfecte foto's

Sumoing Ltd

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

Camu is een foto-app die van alles een beetje doet. Er zijn tien filters die je kan selecteren door horizontaal te vegen, daarnaast kun je verticaal swipen om de mate van contrast in te stellen. Ook kun je enkele collages maken en is er een automatische fotomodus, waarbij de app vanzelf een foto neemt wanneer je stilstaat. Daarnaast is het mogelijk tekst toe te voegen en je foto te delen via social media.

Atom Run

Fingerlab

€ 3,49 via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

Atom Run is App van de Week van Apple en dus een week lang gratis te downloaden. In dit spel speel je een robot die moleculen en atomen moet verzamelen om de mensheid te redden. Dat doe je door te springen en vijanden te ontwijken in verschillende levels. Voor de liefhebbers van platformgames een aanrader.

Google Street View

Google LLC

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

Google wil de wereld in kaart brengen en heeft er jouw hulp bij nodig. Voortaan kun je met de Photo Sphere app 360 graden panorama’s maken met je iPhone en die vervolgens uploaden naar Google Maps. Dat is overigens niet verplicht: je kan de foto’s ook gewoon offline bewaren. Met de nieuwe app van Google leg je de omgeving vast door rondjes te draaien met je iPhone. De app maakt foto’s en plakt die vervolgens aan elkaar tot één geheel.

Check de beste iPhone en iPad apps van de afgelopen weken

Hieronder vind je onze overzichten met de beste iPhone en iPad apps van de afgelopen weken. Lees ook 4 redenen om Moovit als reis-app te gebruiken en we leggen met 8 tips uit hoe je een topfotograaf op Instagram wordt!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu