Nieuw op Netflix: bekijk onze 5 tips voor juli 2018

Erwin Vogelaar
29 juni 2018, 19:23
3 min leestijd
Nieuw op Netflix: bekijk onze 5 tips voor juli 2018

Wat ga je komende maand op Netflix kijken? Wij kiezen enkele toffe series en films voor je uit. Dit is er in juli nieuw op Netflix.

Lees verder na de advertentie.

Nieuw op Netflix juli 2018

Elke maand maakt Netflix weer een sloot nieuwe series en films beschikbaar. Op iPhoned blikken we elke maand vooruit op het nieuwe aanbod en daar plukken we het beste tips voor je uit. Vaak zijn dit nieuwe series en films, maar ook oude favorieten die nieuw op Netflix verschijnen. Het enige wat jij hoeft te doen is de series en films op je lijst te zetten, of op play drukken als het zover is. Met onze Nieuw op Netflix-gids ben je elke maand op de hoogte van de onmisbare series en films.

1. Fast & Furious-franchise

Het is tijd voor auto’s, spieren, familie en hier en daar een tank: de Fast & Furious-films komen naar Netflix. De serie is niet elk deel even sterk, maar de makers krijgen in de loop van de tijd steeds meer zelfvertrouwen in wat ze doen. De actie wordt meer overdreven en de personages groeien dichter bij elkaar. Het is nog niet duidelijk hoeveel films er van de serie op Netflix worden geplaatst, maar ze zijn allemaal meer dan de moeite waard. Skrrt!

Vanaf 1 juli te zien op Netflix

2. Orange is the New Black seizoen 6

Het vijfde seizoen van de Netflix-hitserie Orange is the New Black kreeg niet de beste kritieken, maar met dit zesde seizoen lijkt alles anders te worden. Dat moet ook wel na het verrassende einde van het vorige seizoen. Hoe gaat het met de geliefde personages en waar komen ze terecht? We gaan het zien.

Vanaf 1 juli te zien op Netflix

3. Suits seizoen 6

Het is eindelijk tijd voor het zesde seizoen van Suits. Aan het begin van dit seizoen start Mike in de gevangenis om zijn tweejarige straf uit te zitten voor fraude. Ondertussen hebben Rachel en Harvey het moeilijk, omdat ze het zonder Mike moeten doen. Niet alleen door de persoonlijke relaties, maar ook omdat het kantoor wordt aangeklaagd vanwege alle zaken die Mike heeft aangeraakt.

Vanaf 13 juli te zien op Netflix

4. How It Ends

Netflix heeft geen goede cijfers als het gaat om films, maar met How It Ends lijkt dat niet veel uit te maken. Dit lijkt zo’n typische rampenfilm te zijn, waarin het meer gaat om de rit en de special effects dan of het goed geschreven is. Het verhaal gaat over een stelletje dat elkaar probeert te bereiken terwijl de wereld helemaal kapot gaat. Bonus: Forest Whitaker speelt mee.

Vanaf 13 juli te zien op Netflix

5. Misfit

Het is komende maand ook weer tijd voor een Nederlandse film op Netflix. Deze keer is Misfit aan de beurt. De film gaat over Julia, een tiener die na jaren in Amerika gewoond te hebben nu weer terugkeert naar Nederland. In de Verenigde Staten was ze populair, maar in Nederland valt ze buiten alle populaire groepjes. Tot ze van de misfits een eigen groepje maakt.

Vanaf 1 juli te zien op Netflix

Check meer Netflix-tips

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu