Nieuw op Netflix: bekijk onze 5 tips voor mei 2018

Erwin Vogelaar
27 april 2018, 19:21
3 min leestijd
Nieuw op Netflix: bekijk onze 5 tips voor mei 2018

Wat ga je komende maand op Netflix kijken? Wij kiezen enkele series voor je uit. Dit is er in mei nieuw op Netflix.

Lees verder na de advertentie.

Nieuw op Netflix: mei 2018

Elke maand maakt Netflix weer een sloot nieuwe series en films beschikbaar. Op iPhoned blikken we elke maand vooruit op het nieuwe aanbod en daar plukken we het beste tips voor je uit. Vaak zijn dit nieuwe series en films, maar ook oude favorieten die nieuw op Netflix verschijnen komen langs. Het enige wat jij hoeft te doen is de series en films op je lijst te zetten, of op play drukken als het zover is. Met onze Nieuw op Netflix-gids ben je elke maand op de hoogte van de onmisbare series en films.

1. The Rain

Hoe veilig ben je als een virus wordt verspreid via de regen? In deze eerste Deense Netflix-original, volg je twee jongen mensen die zes jaar na de start van dit virus uit hun schuilplaats komen, om te zien dat de wereld compleet is veranderd. Ze voegen zich al snel bij anderen overlevenden en trekken door een verlaten Scandinavië op zoek naar leven. De serie wordt gemaakt door mensen die achter Borgen, Rita en Dicet zaten. Als de kwaliteit net zo goed is al die series, hebben wij er zin in.

Vanaf 4 mei te zien op Netflix

Unbreakable Kimmy Schmidt (seizoen 4)

Kimmy Schmidt keert terug voor een nieuw seizoen vol maffe avonturen. De fantastische serie heeft ons nu al zoveel geniale momenten gebracht, dat we niet kunnen wachten om te zien hoe dit vierde seizoen ons gaat verrassen. De belangrijkste vraag is natuurlijk: wat gaat Tidus nu weer zingen? Heb je de vorige seizoenen nog niet gezien? Dan is dit de kans om deze in te halen voordat het vierde seizoen aan het eind van de maand beschikbaar is.

Vanaf 30 mei te zien op Netflix

Cargo

Netflix heeft geen goede cijfers als het gaat om films, maar toch blijven we goede hoop houden. Zoals voor de nieuwe film Cargo, met Martin Freeman in de hoofdrol. Deze vader probeert te overleven tussen de zombies in Australië om zijn kind een toekomst te geven. De trailer ziet er in ieder geval erg spannend uit.

Vanaf 18 mei te zien op Netflix

Busted! I Know Who Your Are

Deze serie ziet er zo bizar uit, dat het wel bijzonder moet zijn. Enkele amateurdetectives moeten een whodunit oplossen in een maffe show, waarbij scènes worden gespeeld door bekende Koreaanse acteurs en komieken. Langzaam moet er een overkoepelend verhaal ontstaan en lopen de spanningen op totdat de waarheid boven tafel komt.

Vanaf 4 mei te zien op Netflix

Safe

Mis je Dexter? Acteur Michael C. Hall is terug op je televisie. Na een gastrolletje in het tweede seizoen van The Crown, speelt hij nu de hoofdrol in een nieuwe Netflix-original. Deze serie volgt een weduwnaar wiens oudste dochter plots verdwijnt. Kent hij de mensen om hem heen wel? Als je de trailer kijkt is het wel even wennen dat de acteur plots een Brits accent op zet. Hopelijk zijn we dat snel vergeten tijdens het kijken.

Vanaf 10 mei te zien op Netflix

Check meer Netflix-tips

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu