Nieuw op Netflix: bekijk onze 5 tips voor februari 2018

Erwin Vogelaar
1 februari 2018, 19:24
3 min leestijd
Nieuw op Netflix: bekijk onze 5 tips voor februari 2018

Wat ga je komende maand op Netflix kijken? Wij kiezen enkele series en films voor je uit. Dit is er in februari nieuw op Netflix.

Lees verder na de advertentie.

Nieuw op Netflix februari 2018

Elke maand maakt Netflix weer een sloot nieuwe series en films beschikbaar. Op iPhoned blikken we elke maand vooruit met een aantal tips. Vaak zijn dit nieuwe series en films, maar ook oude favorieten die nieuw op Netflix verschijnen, komen langs. Het enige wat jij hoeft te doen is de series en films op je lijst te zetten, of op play drukken als het zover is. Met onze Nieuw op Netflix-gids ben je elke maand op de hoogte van de onmisbare series en films.

1. Altered Carbon

De grootste serie van deze maand is zonder twijfel Altered Carbon. Driehonderd jaar in de toekomst kan je bewustzijn worden opgeslagen en in een nieuw lichaam worden gestopt. Eeuwig leven is dus in theorie mogelijk. In de serie volg je Takeshi Kovacs, een soldaat die terug tot leven wordt gebracht om voor de rijke Laurens Bancroft een moord op te lossen: die van hemzelf. Met in de hoofdrol Joel Kinnaman (The Killing, House of Cards).

Vanaf 2 februari te zien op Netflix

https://www.youtube.com/watch?v=aS_bIMQhy9U

2. Seven Seconds

Nadat een witte politie-agent per ongeluk een zwarte tiener verwondt, ontstaan er spanningen in een Amerikaanse stad. De serie wordt geproduceerd door Veena Sud (The Killing) en Regina King (The Leftovers) heeft de hoofdrol. Ze speelt de moeder van de tiener en komt er achter dat haar zoon geheimen heeft. Ze gaat op onderzoek uit om de waarheid boven tafel te krijgen.

Vanaf 23 februari te zien op Netflix

3. Mute

Wil je na Altered Carbon meer science-fiction? Dan is de film Mute eentje om de gaten te houden. Geregistreerd door Duncan Jones (Moon), gaat deze film over de stomme Leo die op zoek gaat naar zijn vermiste vriendin. Met onder andere Alexander Skarsgård, Paul Rudd en Justin Theroux in de hoofdrollen, stap je in een bijzondere wereld.

Vanaf 23 februari te zien op Netflix

4. Everythings Sucks!

We hebben de jaren tachtig al regelmatig langs zien komen in moderne series en films. Nu is het de tijd voor de jaren negentig. Everything Sucks! gaat over een groepje tieners die buiten de populaire clubjes vallen. De komische serie is een parodie op alles uit de jaren negentig. Verwacht dus enorme televisies, discmans en meer.

Vanaf 16 februari te zien op Netflix

5. Queer Eye

Vijftien jaar geleden was Queer Eye for the Straight Guy een hit op televisie. In de serie zette vijf mannen elke aflevering het leven van een andere man weer op de rails. Nu is de serie terug als Queer Eye en kan iedereen kandidaat zijn voor een bezoek van de nieuwe ‘fab five’. Als we op de trailer af mogen gaan, heeft dit vervolg alles in zich om weer een fijne en positieve realityserie te worden.

Vanaf 7 februari te zien op Netflix

Bekijk ook:

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu