Nieuw op Netflix: bekijk onze 5 tips voor juni 2018

Erwin Vogelaar
31 mei 2018, 19:21
3 min leestijd
Nieuw op Netflix: bekijk onze 5 tips voor juni 2018

Wat ga je komende maand op Netflix kijken? Wij kiezen enkele series voor je uit. Dit is er in juni nieuw op Netflix.

Lees verder na de advertentie.

Nieuw op Netflix juni 2018

Elke maand maakt Netflix weer een sloot nieuwe series en films beschikbaar. Op iPhoned blikken we elke maand vooruit op het nieuwe aanbod en daar plukken we het beste tips voor je uit. Vaak zijn dit nieuwe series en films, maar ook oude favorieten die nieuw op Netflix verschijnen komen langs. Het enige wat jij hoeft te doen is de series en films op je lijst te zetten, of op play drukken als het zover is. Met onze Nieuw op Netflix-gids ben je elke maand op de hoogte van de onmisbare series en films.

1. Sense8 (finale)

De bijzondere serie Sense8 was eigenlijk geannuleerd. Door acties van de fans is er door de Wachowski’s toch nog een finale gemaakt om het verhaal af te ronden. Volg dus voor de laatste keer deze fantastische cast als ze proberen één van henzelf uit de handen van de slechterik te redden. Nu is de tijd om de eerste twee seizoenen te bingen als je dat nog niet hebt gedaan. Geloof ons: het is de moeite meer dan waard.

Vanaf 8 juni te zien op Netflix

https://www.youtube.com/watch?v=PHNo7HqmGyQ

2. The Staircase

Liefhebbers van true crime moeten opletten, want The Staircase is een bijzondere documentaireserie. Stiekem komt deze serie al uit 2014. De serie ging over een vrouw die dood werd gevonden onderaan de trap in haar huis. Haar man werd verdacht van de moord, met een slopende rechtszaak als gevolg. De zaak is sinds het uitzenden van de serie verder gegaan en daarom plakt Netflix er drie compleet nieuwe afleveringen achter.

Vanaf 8 juni te zien op Netflix

3. Queer Eye (seizoen 2)

De Fab 5 is terug om in een serie afleveringen het leven van een nieuwe groep mensen op de rails te zetten. Dat doen ze door te kijken naar hun kleding, haarstijl, interieur en kookkunsten, maar misschien nog wel het belangrijkste: het geven van zelfvertrouwen.

Vanaf 15 juni te zien op Netflix

4. Trainspotting

Filmklassieker Trainspotting moet je gezien hebben. In deze doldwaze film volg je Mark Renton, die in Edinburgh probeert te overleven met drugs, drank en voetbal. De film is niet in de laatste plaats de moeite waard door de uitstekende soundtrack.

Vanaf 19 juni te zien op Netflix

5. Nailed It! (seizoen 2)

Fan van bakprogramma’s? Dan vind je het vast goed nieuws dat het tweede seizoen van Nailed It! eind deze maand al online staat. In dit programma gaat alles net even anders dan andere bakprogramma’s. De bakkers kunnen er namelijk helemaal niets van. Toch moeten ze hun best doen, want de winnaar krijgt een flinke prijs. Voeg een flinke Amerikaanse laag aan dit hilarische concept toe en je hebt het recept voor een topprogramma.

Vanaf 29 juni te zien op Netflix

Check meer Netflix-tips

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu