Nieuw op Netflix: bekijk onze 5 tips voor april 2018

Erwin Vogelaar
28 maart 2018, 19:16
3 min leestijd
Nieuw op Netflix: bekijk onze 5 tips voor april 2018

Wat ga je komende maand op Netflix kijken? Wij kiezen enkele series voor je uit. Dit is er in april nieuw op Netflix.

Lees verder na de advertentie.

Nieuw op Netflix: april 2018

Elke maand maakt Netflix weer een sloot nieuwe series en films beschikbaar. Op iPhoned blikken we elke maand vooruit op het nieuwe aanbod en daar plukken we het beste tips voor je uit. Vaak zijn dit nieuwe series en films, maar ook oude favorieten die nieuw op Netflix verschijnen komen langs. Het enige wat jij hoeft te doen is de series en films op je lijst te zetten, of op play drukken als het zover is. Met onze Nieuw op Netflix-gids ben je elke maand op de hoogte van de onmisbare series en films.

1. Lost in Space

Danger, Will Robinson! De sciencefictionserie Lost in Space is terug, maar dan helemaal modern. In deze nieuwe versie is de Robinson-familie gekozen om een nieuw leven te beginnen op een andere planeet. Tijdens de reis gaat het echter mis en komt de familie terecht op een vreemde planeet. Daar moeten ze zien te overleven. Visueel ziet de serie er waanzinnig uit en met de acteurs lijkt het ook wel goed te zitten. Als het verhaal tevens in orde is, kan dit één van de grootste series van het jaar worden.

Vanaf 13 april te zien op Netflix

2. Chef’s Table: Pastry

In vier delen word je in deze serie verwelkomd in de keukens van vier verschillende banketbakkers om te zien hoe ze werken. In deze afleveringen wordt gekeken naar het leven van de chefs en hun passies, maar voornamelijk hun kookkunsten. Deze keer met chefs uit de Verenigde Staten, Italië, Spanje en Indonesië. Dit is het vervolg op Chef’s Table en Chef’s Table: France, maar dan een stuk zoeter.

Vanaf 13 april te zien op Netflix

3. Jason Bourne-trilogy

De originele Jason Bourne-trilogie wordt in april op Netflix geplaatst. Het gaat om The Bourne Identity, The Bourne Supremacy en The Bourne Ultimatum, waarin Matt Damon je meeneemt op een spannend avontuur. In deze serie films speelt hij een getrainde moordenaar die zijn geheugen kwijt is. Heb je de films nog nooit gezien? Dan is dit het moment.

Vanaf 1 april te zien op Netflix

4. La Casa de Papel (seizoen 2)

In Casa de Papel heeft een groep dieven het plan om de grootste bank van Spanje te beroven. Dat doen ze onder leiding van de slimme The Professor. De dieven sluiten zichzelf met gijzelaars op in de bank en vervolgens loopt het flink uit de hand. Gaat het de groep lukken om het originele plan uit te voeren, gaat alles mis en wat is het echte plan? Dit tweede seizoen volgt het spannende verhaal verder.

Vanaf 6 april te zien op Netflix

5. Monty Python-films

Films die nooit gaan vervelen, zijn de verschillende producties van Monty Python. Dat zowel Life of Brian, The Holy Grail als Flying Circus in april op Netflix komen te staan is dus goed nieuws. Hoewel de films inmiddels wel echt heel oud zijn, zitten ze vol met goede, tijdloze grappen.

Vanaf 15 april te zien op Netflix

Check meer Netflix-tips

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu