Nieuw op Netflix: bekijk onze 5 tips voor maart 2018

Erwin Vogelaar
28 februari 2018, 17:03
3 min leestijd
Nieuw op Netflix: bekijk onze 5 tips voor maart 2018

Wat ga je komende maand op Netflix kijken? Wij kiezen een film en enkele series voor je uit. Dit is er in maart nieuw op Netflix.

Lees verder na de advertentie.

Nieuw op Netflix: maart 2018

Elke maand maakt Netflix weer een sloot nieuwe series en films beschikbaar. Op iPhoned blikken we vooruit op het nieuwe aanbod en geven we de beste tips. Vaak zijn dit nieuwe series en films, maar ook oude favorieten die nieuw op Netflix verschijnen komen langs. Het enige wat jij hoeft te doen is ze op je lijst zetten, of op play drukken als het al zover is. Met onze Nieuw op Netflix-gids ben je elke maand op de hoogte van de onmisbare series en films.

1. Annihilation

Netflix is nog niet zo goed in het maken van films. Kijk bijvoorbeeld naar Cloverfield: Paradox en Mute de afgelopen maand. In maart komt Annihilation uit en daar worden we wel enthousiast van. De film is in de Verenigde Staten namelijk nu al in de bioscoop te zien en krijgt daar lovende kritieken. In de film gaat een bioloog (Natalie Portman) mee op een missie naar Area X, een gemuteerd landschap vol vreemde flora en fauna. Aan het hoofd van de film staat Alex Garland die eerder het uitstekende Ex Machina heeft gemaakt. Oscar Isaac, Jennifer Jason Leigh en Tessa Thompson spelen ook mee.

Vanaf 12 maart te zien op Netflix

2. Jessica Jones

Van de verschillende superheldenseizoenen die de afgelopen periode op Netflix zijn verschenen, was die van Jessica Jones een van de beste. In de serie volg je een detective met een drankprobleem, die ook nog eens superkrachten heeft. In het eerste seizoen was ze voornamelijk bezig met een waanzinnige superschurk. Dit seizoen duik je als kijker meer in haar verleden en probeert Jessica haar krachten in te zetten om goed te doen. Hoe lang houdt ze dat vol?

Vanaf 8 maart te zien op Netflix

https://www.youtube.com/watch?v=-vAGM70BPjI

3. Love

Love is terug voor een derde seizoen. De afgelopen twee seizoenen zijn we verliefd geworden op de verschillende personages met elk hun eigen gebreken. In dit derde seizoen vinden we Gus en Mickey in een echte relatie. Hoe zal dat gaan?

Vanaf 9 maart te zien op Netflix

https://www.youtube.com/watch?v=HpiAVK_T_aU

4. Terrace House: Opening New Doors

Eigenlijk weten we nog heel weinig over deze nieuwe serie van Terrace House. We hebben echter zo genoten van voorgangers Boys & Girls in the City en Aloha State, dat dit ongetwijfeld weer genieten wordt. Het idee is simpel: een groepje Japanse jongeren wordt in een huis gezet. Daar leven ze met elkaar, maar ze hebben ook gewoon hun eigen werk. Het is een reality show zonder dat er mensen afvallen of iemand wint, maar toch is het altijd fijn om te kijken. Niet in de laatste plaats door de fantastische commentatoren. Helaas is alleen nog de Japanse trailer beschikbaar.

Vanaf 13 maart te zien op Netflix

5. Nailed It

Heel Holland Bakt bereikt talloze kijkers in Nederland en wie weet krijgt Nailed It hetzelfde succes. In deze serie is het aan slechte thuisbakkers om een spectaculair baksel na te maken. De game oogt een stuk meer Amerikaans dan het rustige Omroep Max-programma, met snelle edits en veel geschreeuw. Toch wordt het vast ook erg vermakelijk.

Vanaf 9 maart te zien op Netflix

Bekijk ook:

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu