De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

iPhoned-adventskalender (23-12-2022): win een MediaMarkt-giftcard t.w.v. 100 euro!

Yannick Chalkiopoulos
23 december 2022, 15:00
2 min leestijd
iPhoned-adventskalender (23-12-2022): win een MediaMarkt-giftcard t.w.v. 100 euro!

Het is tijd om het laatste vakje te openen in onze iPhoned-adventskalender, die loopt vanaf 5 tot en met 23 december. Vandaag maak je kans op een giftcard van de MediaMarkt t.w.v. 100 euro. Veel succes!

Lees verder na de advertentie.

iPhoned-adventskalender 2022

De feestdagen komen er weer aan en dat betekent dat het aftellen naar Kerstmis is begonnen! En dat is precies wat we met onze iPhoned-adventskalender doen: aankomende weken maak je elke werkdag kans op vele prijzen van allerlei fabrikanten. De actie loopt van 5 tot en met 23 december, waardoor je kunt rekenen op minimaal 15 cadeaus.

Wat je kan winnen varieert van cadeaubonnen tot de nieuwste gadgets. Iedere werkdag openen we een vakje van de onderstaande kalender, dus houd iPhoned komende weken goed in de gaten.

Vrijdag 23 december: maak kans op een MediaMarkt-giftcard t.w.v. 100 euro!

Heb jij voor de feestdagen niet in huis kunnen halen wat je wilt? Geen zorgen: met de laatste dag van de iPhoned-adventskalender maak je kans op een MediaMarkt-giftcard ter waarde van 100 euro! Bij de MediaMarkt kan je terecht voor al je Apple-producten, zoals iPhones, iPads, MacBooks en Apple Watches. De MediaMarkt heeft tientallen vestigingen verspreid door heel Nederland en België, dus je kan de apparaten gemakkelijk eens uitproberen!

iphoned-adventskalender 23 december 2022

De prijs van vandaag is een cadeaubon, die je natuurlijk ook voor allerlei andere producten kunt gebruiken. De MediaMarkt is namelijk van alle markten thuis: van accessoires voor je gadgets tot televisies of strijkijzers. De voucher hoef je trouwens niet in een keer op te maken. Koop je iets van minder dan de waarde, dan gebruik je het overige tegoed gewoon de volgende ronde!

Voor deze winactie willen we MediaMarkt bedanken voor het beschikbaar stellen van de cadeaubon ter waarde van 100 euro!

Hoe maak ik kans op een prijs?

Vanaf 5 december moet je iPhoned goed in de gaten houden, want elke werkdag rond 15.00 uur publiceren we een nieuwsbericht op iPhoned! In zo’n artikel is een linkje te vinden naar een Google-formulier, waarin we wat vragen stellen zoals je e-mailadres, naam en een extra vraag over het te winnen product.

Je kunt meedoen tot en met 14.00 uur de volgende dag en vervolgens kiest de iPhoned-redactie volledig willekeurig een winnaar of winnares. Daarmee nemen we zo snel mogelijk contact op en zodra dat gelegd is, maken we die persoon bekend op onze website. Doe mee met het formulier hieronder:

Meedoen aan deze actie kan niet meer. Check voor de prijs van vandaag om 15:00 uur de overzichtspagina van de iPhoned-adventskalender!

Alle informatie op een rij

Meer weten over deze adventskalender? Bekijk dan ons iPhoned-adventskalender 2022-overzicht. Daarin vind je onze prachtige kalender, alle veelgestelde vragen en antwoorden en de volledige lijst van winnaars en winnaressen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu