Vodafone Topdeals: De iPhone 13 tijdelijk tot €417 voordeel!

iPhoned-adventskalender (20-12-2022): win een jaarabonnement op Foodies t.w.v. 50 euro!

Yannick Chalkiopoulos
20 december 2022, 15:00
2 min leestijd
iPhoned-adventskalender (20-12-2022): win een jaarabonnement op Foodies t.w.v. 50 euro!

Het is tijd om weer een nieuw vakje te openen in onze iPhoned-adventskalender, die loopt vanaf 5 tot en met 23 december. Vandaag maak je kans op een Foodies jaarabonnent t.w.v. 50 euro! En je maakt vandaag niet één, maar drie keer kans op deze prijs!

Lees verder na de advertentie.

iPhoned-adventskalender 2022

De feestdagen komen er weer aan en dat betekent dat het aftellen naar Kerstmis is begonnen! En dat is precies wat we met onze iPhoned-adventskalender doen: aankomende weken maak je elke werkdag kans op vele prijzen van allerlei fabrikanten. De actie loopt van 5 tot en met 23 december, waardoor je kunt rekenen op minimaal 15 cadeaus.

Wat je kan winnen varieert van cadeaubonnen tot de nieuwste gadgets. Iedere werkdag openen we een vakje van de onderstaande kalender, dus houd iPhoned de komende weken goed in de gaten.

Dinsdag 20 december: win een jaarabonnement op Foodies t.w.v. 50 euro!

Vind jij het heerlijk om iedere avond weer in de keuken te staan? En vind je het leuk om vrienden, familie en jezelf te verrassen met lekkere en bijzondere gerechten? Ben je op zoek naar culinaire inspiratie, uitdaging én wil je graag meer lezen over koken en eten? Dan is dit jaarabonnement op het culinaire magazine Foodies hét kerstcadeau voor jou!

Foodies siphoned-adventskalender 20 December

De recepten in Foodies zijn altijd gemakkelijk na te maken, maar ze dagen je ook uit om je culinaire grenzen te verleggen. In het magazine maak je kennis met nieuwe ingrediënten en je lees precies waar je ze kunt halen. De Foodies-kok legt de bereidingswijze bovendien zo duidelijk uit, dat je bijzondere gerecht niet kan mislukken!

Voor deze winactie willen we Foodies bedanken voor het beschikbaar stellen van het jaarabonnement ter waarde van 50 euro!

Hoe maak ik kans op een prijs?

Vanaf 5 december moet je iPhoned goed in de gaten houden, want elke werkdag rond 15.00 uur publiceren we een nieuwsbericht op iPhoned! In zo’n artikel is een linkje te vinden naar een Google-formulier, waarin we wat vragen stellen zoals je e-mailadres, naam en een extra vraag over het te winnen product.

Je kunt meedoen tot en met 14.00 uur de volgende dag en vervolgens kiest de iPhoned-redactie volledig willekeurig een winnaar of winnares. Daarmee nemen we zo snel mogelijk contact op en zodra dat gelegd is, maken we die persoon bekend op onze website. Door mee te doen maak je kans een van de drie jaarabonnementen op Foodies die we vandaag weggeven, doe mee met het formulier hieronder:

Meedoen aan deze actie kan niet meer. Check voor de prijs van vandaag om 15:00 uur de overzichtspagina van de iPhoned-adventskalender!

Alle informatie op een rij

Meer weten over deze adventskalender? Bekijk dan ons iPhoned-adventskalender 2022-overzicht. Daarin vind je onze prachtige kalender, alle veelgestelde vragen en antwoorden en de volledige lijst van winnaars en winnaressen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu