De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

iPhoned-adventskalender (16-12-2022): win een Huawei Sound Joy speaker t.w.v. 129,99 euro!

Yannick Chalkiopoulos
16 december 2022, 15:00
2 min leestijd
iPhoned-adventskalender (16-12-2022): win een Huawei Sound Joy speaker t.w.v. 129,99 euro!

Het is tijd om het tiende vakje te openen in onze iPhoned-adventskalender, die loopt vanaf 5 tot en met 23 december. Vandaag maak je kans op een Huawei Sound Joy speaker t.w.v. 129,99 euro. Veel succes!

Lees verder na de advertentie.

iPhoned-adventskalender 2022

De feestdagen komen er weer aan en dat betekent dat het aftellen naar Kerstmis is begonnen! En dat is precies wat we met onze iPhoned-adventskalender doen: aankomende weken maak je elke werkdag kans op vele prijzen van allerlei fabrikanten. De actie loopt van 5 tot en met 23 december, waardoor je kunt rekenen op minimaal 15 cadeaus.

Wat je kan winnen varieert van cadeaubonnen tot de nieuwste gadgets. Iedere werkdag openen we een vakje van de onderstaande kalender, dus houd iPhoned komende weken goed in de gaten.

Vrijdag 16 december: maak kans op een Huawei Sound Joy speaker t.w.v. 129,99 euro!

Ben jij al helemaal in de kerststemming? Met de Huawei Sound Joy luister je probleemloos naar kerstmuziek, tot wel 26 uur lang! De speaker heeft bovendien een bijzondere bediening: om twee Huawei Sound Joy speakers te koppelen schud je simpelweg met de speaker. De speakers koppelen dan automatisch, zodat je kan genieten van stereogeluid.

iPhoned-adventskalender Huawei Sound Joy speaker

Het is een compacte speaker die makkelijk overal mee naar toe te nemen is. De Huawei Sound Joy speaker blijft beschermd in water tot een maximale diepte van één meter. De speaker is voorzien van de Devialet-technologie, waarmee het geluid wordt afgestemd op de akoestische uitgangsdruk. Het volledige frequentiespectrum speaker zorgt voor een krachtige bas en heldere hoge tonen.

Voor deze winactie willen we Huawei bedanken voor het beschikbaar stellen van de Huawei Sound Joy speaker De adviesprijs bedraagt 129,99 euro.

Hoe maak ik kans op een prijs?

Vanaf 5 december moet je iPhoned goed in de gaten houden, want elke werkdag rond 15.00 uur publiceren we een nieuwsbericht op iPhoned! In zo’n artikel is een linkje te vinden naar een Google-formulier, waarin we wat vragen stellen zoals je e-mailadres, naam en een extra vraag over het te winnen product.

Je kunt meedoen tot en met 14.00 uur de volgende dag en vervolgens kiest de iPhoned-redactie volledig willekeurig een winnaar of winnares. Daarmee nemen we zo snel mogelijk contact op en zodra dat gelegd is, maken we die persoon bekend op onze website. Doe mee met het formulier hieronder:

Meedoen aan deze actie kan niet meer. Check voor de prijs van vandaag om 15:00 uur de overzichtspagina van de iPhoned-adventskalender!

Alle informatie op een rij

Meer weten over deze adventskalender? Bekijk dan ons iPhoned-adventskalender 2022-overzicht. Daarin vind je onze prachtige kalender, alle veelgestelde vragen en antwoorden en de volledige lijst van winnaars en winnaressen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu