De iPhone 14 Pro nu tijdelijk tot €475 retour!

iPhoned-adventskalender (19-12-2022): win de Imou Robotstofzuiger van tink t.w.v. 399 euro!

Yannick Chalkiopoulos
19 december 2022, 15:00
2 min leestijd
iPhoned-adventskalender (19-12-2022): win de Imou Robotstofzuiger van tink t.w.v. 399 euro!

Het is tijd om weer een nieuw vakje te openen in onze iPhoned-adventskalender, die loopt vanaf 5 tot en met 23 december. Vandaag maak je kans op de Imou Robotstofzuiger van tink t.w.v. 399 euro. Veel succes!

Lees verder na de advertentie.

iPhoned-adventskalender 2022

De feestdagen komen er weer aan en dat betekent dat het aftellen naar Kerstmis is begonnen! En dat is precies wat we met onze iPhoned-adventskalender doen: aankomende weken maak je elke werkdag kans op vele prijzen van allerlei fabrikanten. De actie loopt van 5 tot en met 23 december, waardoor je kunt rekenen op minimaal 15 cadeaus.

Wat je kan winnen varieert van cadeaubonnen tot de nieuwste gadgets. Iedere werkdag openen we een vakje van de onderstaande kalender, dus houd iPhoned komende weken goed in de gaten.

Maandag 19 december: maak kans op de Imou Robotstofzuiger van tink t.w.v. 399 euro!

Vind jij stofzuigen een vreselijke huishoudelijke taak? Dan is de Imou Robotstofzuiger dé oplossing voor jou! De slimme stofzuiger maakt zelfstandig het huis schoon als jij op het werk bent. De stofzuiger ontwijkt objecten en zorgt er door slimme algoritmes voor dat hij altijd een complete en efficiënte route neemt.

imou robotstofzuiger iPhone-adventskalender 19 december

De Robotstofzuiger doet meer dan enkel stofzuigen: de slimme robot kan namelijk ook dweilen. Hierbij kan je zelf aangeven hoeveel water de Robotstofzuiger gebruikt per kamer. Wanneer deze poetshulp merkt dat er geen vuil meer bijpast, zal hij naar het basisstation rijden om de inhoud van het reservoir te legen. De perfecte huishoudelijke hulp dus!

Voor deze winactie willen we tink bedanken voor het beschikbaar stellen van de Imou Robotstofzuiger. De adviesprijs bedraagt 399 euro. 

Hoe maak ik kans op een prijs?

Vanaf 5 december moet je iPhoned goed in de gaten houden, want elke werkdag rond 15.00 uur publiceren we een nieuwsbericht op iPhoned! In zo’n artikel is een linkje te vinden naar een Google-formulier, waarin we wat vragen stellen zoals je e-mailadres, naam en een extra vraag over het te winnen product.

Je kunt meedoen tot en met 14.00 uur de volgende dag en vervolgens kiest de iPhoned-redactie volledig willekeurig een winnaar of winnares. Daarmee nemen we zo snel mogelijk contact op en zodra dat gelegd is, maken we die persoon bekend op onze website. Doe mee met het formulier hieronder:

Meedoen aan deze actie kan niet meer. Check voor de prijs van vandaag om 15:00 uur de overzichtspagina van de iPhoned-adventskalender!

Alle informatie op een rij

Meer weten over deze adventskalender? Bekijk dan ons iPhoned-adventskalender 2022-overzicht. Daarin vind je onze prachtige kalender, alle veelgestelde vragen en antwoorden en de volledige lijst van winnaars en winnaressen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu