De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

iPhoned-adventskalender (22-12-2022): win drie keer een Gigaset keeper t.w.v. 59,99 euro!

Yannick Chalkiopoulos
22 december 2022, 15:00
2 min leestijd
iPhoned-adventskalender (22-12-2022): win drie keer een Gigaset keeper t.w.v. 59,99 euro!

Het is tijd om weer een nieuw vakje te openen in onze iPhoned-adventskalender, die loopt vanaf 5 tot en met 23 december. Vandaag maak je kans op drie keer de Gigaset keeper ter waarde van in totaal 59,99 euro!

Lees verder na de advertentie.

iPhoned-adventskalender 2022

De feestdagen komen er weer aan en dat betekent dat het aftellen naar Kerstmis is begonnen! En dat is precies wat we met onze iPhoned-adventskalender doen: aankomende weken maak je elke werkdag kans op vele prijzen van allerlei fabrikanten. De actie loopt van 5 tot en met 23 december, waardoor je kunt rekenen op minimaal 15 cadeaus.

Wat je kan winnen varieert van cadeaubonnen tot de nieuwste gadgets. Iedere werkdag openen we een vakje van de onderstaande kalender, dus houd iPhoned de komende weken goed in de gaten.

Donderdag 22 december: maak kans op een drie keer de Gigaset keeper t.w.v. 59,99 euro!

Ben jij wel eens je sleutelbos kwijt? Of weet je niet meer waar je je portemonnee hebt gelegd? Dan kan de Gigaset keeper niet ontbreken tussen jouw gadgets! De Gigaset keeper is een kleine tracker, waarmee je altijd kunt zien waar jouw spullen zijn. En goed nieuws: de winnaar wint maar liefst drie trackers. Zo raak je jouw favoriete spullen nooit meer kwijt!

gigaset keeper iPhone-adventskalender 22 december 2022

De keeper is gemakkelijk te bevestigen aan bijvoorbeeld je sleutelbos of je tas, zodat je deze altijd kunt volgen met je telefoon. Ben je je sleutels kwijt? Dan laat je de keeper via je telefoon een geluidssignaal afspelen en gaat een lampje in de tracker knipperen. Andersom werkt het ook: als je jouw iPhone kwijt bent, biedt de keeper de mogelijkheid om je telefoon te laten rinkelen. De Gigaset keeper maakt dus een einde aan de lange zoektochten naar al je spullen!

Voor deze winactie willen we Gigaset bedanken voor het beschikbaar stellen van de Gigaset keeper t.w.v. 59,99 euro! 

Hoe maak ik kans op een prijs?

Vanaf 5 december moet je iPhoned goed in de gaten houden, want elke werkdag rond 15.00 uur publiceren we een nieuwsbericht op iPhoned! In zo’n artikel is een linkje te vinden naar een Google-formulier, waarin we wat vragen stellen zoals je e-mailadres, naam en een extra vraag over het te winnen product.

Je kunt meedoen tot en met 14.00 uur de volgende dag en vervolgens kiest de iPhoned-redactie volledig willekeurig een winnaar of winnares. Daarmee nemen we zo snel mogelijk contact op en zodra dat gelegd is, maken we die persoon bekend op onze website. Doe mee met het formulier hieronder:

Meedoen aan deze actie kan niet meer. Check voor de prijs van vandaag om 15:00 uur de overzichtspagina van de iPhoned-adventskalender!

Alle informatie op een rij

Meer weten over deze adventskalender? Bekijk dan ons iPhoned-adventskalender 2022-overzicht. Daarin vind je onze prachtige kalender, alle veelgestelde vragen en antwoorden en de volledige lijst van winnaars en winnaressen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu