Vodafone Topdeals: De iPhone 13 tijdelijk tot €417 voordeel!

iPhoned-adventskalender (21-12-2022): win een cadeaubon voor Smartphonehoesjes.nl t.w.v. 100 euro!

Yannick Chalkiopoulos
21 december 2022, 15:00
2 min leestijd
iPhoned-adventskalender (21-12-2022): win een cadeaubon voor Smartphonehoesjes.nl t.w.v. 100 euro!

Het is tijd om weer een nieuw vakje te openen in onze iPhoned-adventskalender, die loopt vanaf 5 tot en met 23 december. Vandaag maak je kans op een cadeaubon voor Smartphonehoesjes.nl t.w.v. 100 euro. Veel succes!

Lees verder na de advertentie.

iPhoned-adventskalender 2022

De feestdagen komen er weer aan en dat betekent dat het aftellen naar Kerstmis is begonnen! En dat is precies wat we met onze iPhoned-adventskalender doen: aankomende weken maak je elke werkdag kans op vele prijzen van allerlei fabrikanten. De actie loopt van 5 tot en met 23 december, waardoor je kunt rekenen op minimaal 15 cadeaus.

Wat je kan winnen varieert van cadeaubonnen tot de nieuwste gadgets. Iedere werkdag openen we een vakje van de onderstaande kalender, dus houd iPhoned komende weken goed in de gaten.

Woensdag 21 december: maak kans op een cadeaubon voor Smartphonehoesjes.nl t.w.v. 100 euro!

Heb jij nog geen telefoonhoesje? Of is jouw telefooncase behoorlijk aan vervanging toe? Dan is dit jouw dag: vandaag maak je kans op een cadeaubon voor Smartphonehoesjes.nl t.w.v. 100 euro! Van dit bedrag kan je een hele collectie aan telefoonhoesjes inslaan, zodat je telefoon altijd beschermd is én jouw case bij je outfit past.

iPhone-adventskalender 21 december 2022

De website biedt echter veel meer dan enkel smartphonecases: voor de meeste telefoonasseccoires kan je op de website terecht. Zo zijn er ook opladers en kabels te koop of kies je de beste powerbank. Daarnaast heb je de keuze uit screenprotectors en telefoonhouders, dus er ontbreekt niks meer aan jouw telefoon straks!

Ook leuk om te weten: veel producten op Smartphonehoesjes.nl zijn onder de 20 euro. Perfect dus als klein cadeautje onder de boom of als cadeautje voor bij het dobbelspel! Als je jouw cadeaus op het laatste moment bestelt zit je bij Smartphonehoesjes.nl wel goed, want als je voor 21.00 uur bestelt wordt het cadeau nog dezelfde dag verzonden.

Voor deze winactie willen we Smartphonehoesjes.nl bedanken voor het beschikbaar stellen van de cadeaubon t.w.v. 100 euro!

Hoe maak ik kans op een prijs?

Vanaf 5 december moet je iPhoned goed in de gaten houden, want elke werkdag rond 15.00 uur publiceren we een nieuwsbericht op iPhoned! In zo’n artikel is een linkje te vinden naar een Google-formulier, waarin we wat vragen stellen zoals je e-mailadres, naam en een extra vraag over het te winnen product.

Je kunt meedoen tot en met 14.00 uur de volgende dag en vervolgens kiest de iPhoned-redactie volledig willekeurig een winnaar of winnares. Daarmee nemen we zo snel mogelijk contact op en zodra dat gelegd is. Doe mee met het formulier hieronder:

Alle informatie op een rij

Meer weten over deze adventskalender? Bekijk dan ons iPhoned-adventskalender 2022-overzicht. Daarin vind je onze prachtige kalender, alle veelgestelde vragen en antwoorden en de volledige lijst van winnaars en winnaressen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu