Nederlandse verkoop iPhone X officieel gestart!

Lars Paijmans
3 november 2017, 8:00
1 min leestijd
Nederlandse verkoop iPhone X officieel gestart!

We hebben er langer op moeten wachten dan anders, maar vandaag is het zover: de iPhone X is vanaf nu in Nederland verkrijgbaar! Heb jij ook een toestel gereserveerd?

Lees verder na de advertentie.

Eindelijk: iPhone X in Nederland

Vorige week vrijdag opende Apple de iPhone X pre-orders en vandaag worden de eerste exemplaren bezorgd. Ook in de drie Apple Stores van Nederland (Amsterdam, Den Haag en Haarlem) is een kleine winkelvoorraad aanwezig. In september verschenen de iPhone 8 en iPhone 8 Plus al in Nederland voor respectievelijk 809 en 919 euro.

iPhone X in Nederland

Reken er echter niet op dat je later vandaag nog langs een Store kunt lopen om een exemplaar op te halen. Gisterenochtend zaten de eerste wachtenden al voor de deur, waardoor je nu alleen met een reservering nog met een iPhone X de deur uitloopt.

Uiteraard staat ook de redactie van iPhoned vandaag bij de Apple Store om een exemplaar op te halen. Houd onze website vandaag dus in de gaten voor een uitgebreide eerste indruk. Zodra we onze X in handen hebben, gaan we direct aan de slag om Face ID, het nieuwe design en de camera te testen. Vervolgens lees je volgende week onze uitgebreide, definitieve review.

iPhone X kopen

Heb je geen iPhone X gereserveerd maar wil je er wel een in huis halen? Dan kun je in onze prijsvergelijker terecht. Check ook ons artikel met de actuele iPhone X voorraad, zodat je precies weet waar en wanneer je moet bestellen.

De smartphone is bij de populairste providers in combinatie met een abonnement verkrijgbaar. Ook kun je de iPhone X natuurlijk los aanschaffen. Dan betaal je 1159 euro voor het 64GB-model, de 256GB-versie kost 1329 euro.

Apple iPhone X

Apple iPhone X prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw v.a.

€ 1.159,95

Los toestel

Los refurbished v.a.

€ 324,95

Refurbished
Categorie: Devices
Spotlight: Apple
Device: iPhone X

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone X
Apple iPhone X
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's