The Force Awakens op je iPhone: 6 gave wallpapers
Rutger Otto

Het duurt nog een jaar, maar Star Wars fans zijn al helemaal klaar voor de nieuwe film: Episode VII The Force Awakens. Met deze 6 iPhone Star Wars wallpapers maak je het wachten draaglijker.

Star Wars: The Force Awakens

Op Black Friday verscheen de eerste teaser trailer voor de nieuwe Star Wars film, die volgend jaar in december in de bioscoop verschijnt. In de teaser valt nog niet heel veel te zien, hoewel het klassieke muziekthema weer terug is, evenals de bekende Millennium Falcon. Luke Skywalker, Han Solo, Prinses Leia en Han Solo kwamen nog niet in beeld, hoewel zij wel zullen terugkeren.

iPhone Star Wars wallpapers

Star Wars Episode VII: The Force Awakens speelt dertig jaar af na The Return of The Jedi. De teaser trailer zette het internet al op zijn kop. De eerste memes zijn al gemaakt, maar de echte creatievelingen maakten prachtige fan-art. Een officiële Star Wars poster ontbreekt nog, maar met onderstaande kunstwerken heb je genoeg keuze voor een iPhone Star Wars wallpaper.

De echte fans hebben de teaser trailer natuurlijk al tientallen keren bekeken, maar op je iPhone is The Force altijd bij je, dankzij deze wallpapers. De plaatjes zijn allemaal in elkaar gezet door fans. Een knappe prestatie, gezien de trailer nog maar een dag online staat. Klik op de afbeeldingen om ze groter te maken.

Lees meer iPhone nieuws

  • Categorie:

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.