Download hier alle nieuwe iPhone 11 (Pro)-wallpapers

Wouter Nijsen
11 september 2019, 15:03
1 min leestijd
Download hier alle nieuwe iPhone 11 (Pro)-wallpapers

De iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max beschikken over een aantal toffe wallpapers, maar die passen natuurlijk goed ook op oudere toestellen. Download de achtergronden hier.

Download de nieuwe iPhone 11 (Pro) wallpapers

Apple voorziet zijn nieuwste iPhones altijd van een aantal fraaie wallpapers en dat is met de iPhone 11, 11 Pro en 11 Pro Max niet anders. Net als voorgaande jaren zijn de achtergronden kort na de Apple-keynote online te vinden, zodat iedereen ze kan gebruiken.

Hieronder zie je drie wallpapers die nieuw zijn op de iPhone 11-telefoons, maar er zijn nog meer varianten beschikbaar. Zo zijn er donkere uitvoeringen, die mooi aansluiten bij de dark mode die met iOS 13 wordt geïntroduceerd. Website 9to5Mac heeft alle iPhone 11 (Pro)-wallpapers verzameld, zodat je ze allemaal kunt downloaden. Vervolgens kun je de achtergronden op je eigen iPhone instellen.

iphone 11 pro wallpapers
iphone 11 pro wallpapers

Meer over de iPhone 11 en 11 Pro (Max)

Apple presenteerde gisteravond de iPhone 11, de directe opvolger van de iPhone XR. Het toestel heeft opnieuw een 6,1 inch-lcd-scherm met een notch en introduceert een verbeterde camera. Achterop zitten twee camera’s, waarvan de groothoeklens nieuw is. De iPhone 11 en 11 Pro hebben drie camera’s aan de achterkant, een mooier oled-scherm, langere accuduur en verbeterde Face ID-camera.

De nieuwes iPhones zijn vanaf aanstaande vrijdag (13 september) om 14.00 uur te pre-orderen. Een week later, op vrijdag 20 september, liggen ze in de Nederlandse winkels. Meer weten? Neem dan een kijkje op onze uitgebreide overzichtspagina’s van de iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max.

Samenvatting iPhone 11-event: de 6 grootste aankondigingen

Het laatste nieuws over Apple

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 11 Pro
Apple iPhone 11 Pro

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu