Vodafone Topdeals: De iPhone 13 tijdelijk tot €417 voordeel!

Maandthema overzicht: dit schreven we in februari over Fotografie

Lars Paijmans
28 februari 2018, 13:01
1 min leestijd
Maandthema overzicht: dit schreven we in februari over Fotografie

Februari loopt op zijn einde, dus zetten we ook een punt achter het tweede maandthema van iPhoned. De afgelopen weken verdiepten we ons in iPhone-fotografie met deze artikelen.

Fotografie maandthema: dit schreven we in februari

In januari namen we Gezondheid onder de loep en in februari richtten we onze lens op de camera van de iPhone. Met de maandthema’s op iPhoned kiezen we er als redactie voor om iedere maand een specifiek onderwerp te belichten met extra artikelen, tips en achtergrondverhalen.

Fotografie maandthema

Zo keken we hoe RAW-foto’s je iPhone-foto’s naar een hoger niveau tillen en legden we uit hoe je met acht tips alles uit de standaard Camera-app op je iPhone haalt. Waarschijnlijk heb je ook nog wat boeken of stapels met ‘ouderwetse’ foto’s liggen die niet met een smartphone gemaakt zijn. Deze scan je gemakkelijk in met verschillende fotoscan-apps. Ook kijken we voorzichtig naar wat de toekomst van iPhone-fotografie ons te bieden heeft.

Heb je niet alle artikelen uit ons fotografie maandthema gelezen? Dan hebben we ze hieronder overzichtelijk voor je op een rijtje gezet.

Morgen begint maart, waarin we met het derde maandthema aan de slag gaan. Houd iPhoned dus in de gaten en laat ook weten welke onderwerpen jij ons graag een maand in ziet duiken. Dit kan via een reactie onder dit artikel, of een mailtje naar redactie@iphoned.nl.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu