Zo haal je de AirPods Pro, iPhone 15 Pro en meer goedkoop in huis

5 april 2024, 10:15
3 min leestijd
Zo haal je de AirPods Pro, iPhone 15 Pro en meer goedkoop in huis

Op zoek naar nieuwe oordopjes of een nieuwe telefoon? Goed nieuws! Steeds meer webshops maken gebruik van retourdeals. iPhoned heeft de beste retourdeals voor je uitgezocht. Zo zijn onder andere de AirPods Pro nu extra goedkoop.

Lees verder na de advertentie.

Profiteer van hoge kortingen

Op zoek naar nieuwe oordopjes of een nieuwe telefoon? Goed nieuws! Steeds meer webshops maken gebruik van retourdeals. Dit zijn producten die door andere klanten zijn geretourneerd. Het gaat vaak om producten waarvan alleen de verpakking is geopend.

Het kunnen echter ook items zijn met kleine krasjes, deukjes, of andere lichte tekenen van gebruik. Na zorgvuldige controle kun je deze items vervolgens met hoge kortingen aanschaffen. iPhoned heeft de beste retourdeals voor je uitgezocht. Zo zijn onder andere de AirPods Pro en iPhone 15 Pro nu extra goedkoop

Tweedekans bij Coolblue: AirPods Pro en meer nu extra goedkoop

Bij Coolblue krijgen producten een tweede kans wanneer een klant deze retourneert. Het product wordt eerst grondig gecontroleerd of het nog wel naar behoren werkt.

Alleen producten die in goede staat verkeren en goed functioneren, krijgen bij Coolblue vervolgens een tweede kans. Op zoek naar nieuwe oordopjes? De AirPods Pro scoor je nu bijvoorbeeld ook extra goedkoop tussen de tweedekans producten van Coolblue.

Koptelefoons & Oordopjes

Smartphones

Tablets

Gaming

Retourdeals bij Bol: AirPods Max en Apple Watch nu extra goedkoop

Retourdeals zijn producten van Bol die zijn teruggestuurd en waarvan alleen de verpakking licht beschadigd is. Deze producten verdienen bij Bol een tweede leven. Daarom bieden ze zo’n product opnieuw aan als een retourdeal, na een grondige kwaliteitscontrole kan je deze vervolgens met een aantrekkelijke korting scoren!

refurbished

Met zo’n tweedekans product profiteer je van een mooie korting, dit is zowel goed voor je portemonnee als voor het milieu. Daarnaast ontvang je dezelfde garantie als bij een nieuwe aankoop. Op zoek naar nieuwe AirPods? Ook deze zijn nu extra goedkoop tussen de retourdeals van Bol.

Belangrijk: om de prijs af te rekenen van de getoonde retourdeal voeg je het product direct toe aan je winkelmandje op de retourdealpagina van Bol, of selecteer je op de productpagina bij ‘shop dit artikel’ de retourdeal.

Oordopjes en Koptelefoons

Smartwatches

Gaming

Niet gevonden wat je zocht?

Niet gevonden waar je naar op zoek was? Niet getreurd! Naast Coolblue en Bol hebben partijen als Amazon en MediaMarkt ook retourdeals. De retourdealspagina van deze webshops hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet:

Alle producten die in dit artikel worden aangeraden zijn uitgekozen door de redactie van iPhoned zonder commerciële beïnvloeding. Naar deze producten kan verwezen worden met een affiliate-link. Als je iets koopt via deze link, kan iPhoned een commissie ontvangen. Meer weten? Bekijk dan ons redactiestatuut.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu