NRC Handelsblad: Oude en nieuwe kranten lezen op de iPhone

13 maart 2010, 12:13
1 min leestijd
NRC Handelsblad: Oude en nieuwe kranten lezen op de iPhone

Het NRC Handelsblad heeft al enige tijd een applicatie in de App Store staan. Met deze applicatie was het tot gisteren alleen mogelijk om een de krant van ‘vandaag’ te kopen, maar de ontwikkelaars hebben vannacht een leuke update in de App Store gezet. Door deze update kan je vanaf nu ook oudere kranten kopen. Je kan alle kranten kopen die niet ouder zijn dan 7 dagen. Na het kopen van de krant kan je deze lezen in de applicatie.

Lees verder na de advertentie.

In-app purchases

Bij het opstarten van de applicatie worden de laatste zeven kranten gedownload. Je kan deze doorbladeren zodat je kan zien wat er allemaal besproken wordt, maar je kan niet de artikelen lezen. Om de hele krant met artikelen te downloaden moet je 79 cent betalen door middel van in-app purchases. Als de betaling voltooid is wordt de krant gedownload. Deze krant blijft in de applicatie staan totdat je deze verwijderd.

NRC-abonnees

Abonnees van het NRC hoeven niet te betalen voor de digitale kranten. Deze mensen kunnen met hun naam en wachtwoord, die ze krijgen aan het begin van hun abonnement op de krant, alle kranten elke dag automatisch downloaden. Dit kan bijvoorbeeld er handig zijn als je een weekje in het buitenland op vakantie bent, want op deze manier heb je je krantje altijd bij de hand.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu