De mooiste kerstcadeaus vind je bij Amac: nu tot 15% korting

Readly is Spotify voor tijdschriften: 3 dingen die je moet weten

Erwin Vogelaar
28 november 2018, 20:19
2 min leestijd
Readly is Spotify voor tijdschriften: 3 dingen die je moet weten
Readly - Onbeperkt Lezen

Readly - Onbeperkt Lezen

Gratis

Reviewscore

8,5

Houd je van tijdschriften? Dan is Readly een interessante nieuwe app. De dienst is te vergelijken met Netflix of Spotify, maar dan voor tijdschriften.

Lees verder na de advertentie.

Spotify voor Tijdschriften: Readly

Hoewel we tegenwoordig veel artikelen op onze smartphones en tablets lezen, blijven papieren tijdschriften populair. Om relevant te blijven houden uitgevers websites bij, vullen ze social media kanalen en gaan ze met apps aan de slag.

Er zijn verschillende apps beschikbaar in de App Store die het mogelijk maken om tijdschriften te lezen. Meestal kun je dan losse edities kopen of een abonnement aangaan op een enkel tijdschrift. Readly doet het anders: voor een vast bedrag per maand blader je onbeperkt door de volledige collectie.

1. Hoe werkt Readly?

De app van Readly is gratis te downloaden in de App Store. Je logt in met je account en hebt direct toegang tot een flinke stapel tijdschriften die je onbeperkt mag lezen. De app werkt ideaal op een iPad. Op een iPhone is het wat lastiger, maar door in te zoomen gaat dat ook prima.

readly

Het is mogelijk om tijdschriften aan je favorieten toe te voegen, zodat je de magazines waar jij interesse in hebt makkelijk terugvindt. Je kunt tevens filteren op land, taal, categorie en enkel de nieuwkomers bekijken. De tijdschriften zijn te downloaden voor offline gebruik.

2. Wat kost Readly?

Readly kun je de eerste maand proberen voor 99 cent. Op dit moment is als aanbieding Readly drie maanden lang voor 99 cent per maand te gebruiken. Daarna wordt het abonnement automatisch verlengd voor 9,99 euro per maand. Wil je dus na het proefabonnement stoppen, vergeet dan niet om je abonnement via de App Store af te sluiten.

3. Wat is het aanbod van Readly?

Readly heeft een flink aanbod aan tijdschriften. Leuk is dat je zowel Nederlandstalige als buitenlandse magazines in de app vindt. Hoewel lang niet elk tijdschrift in de app is te vinden, is het aanbod verrassend groot en veelzijdig. Zo vind je er bijvoorbeeld de Quest, Cosmopolitan, Elle, Power Unlimited, Computer Totaal, Vogue, Men’s Health, Esquire en verschillende roddelbladen. Eigenlijk is er voor iedereen wel iets te vinden.

Readly - Onbeperkt Lezen

Readly

Gratis via App Store

Boeken lezen

Zin in wat stevigers? Duik dan eens in een boek. Dat kan met deze ebook-apps voor iOS.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu