Mindmap-app MindNode is Apples gratis App van de Week

Lars Paijmans
26 augustus 2016, 14:51
2 min leestijd
Mindmap-app MindNode is Apples gratis App van de Week
MindNode 4

MindNode 4

€ 16,99

Reviewscore

7

Het is weer vrijdag en dat betekent dat er weer een gloednieuwe gratis App van de Week op je staat te wachten in de App Store. Geen game dit keer, maar MindNode; een handig hulpmiddel om je ideeën overzichtelijk in kaart te brengen.

Lees verder na de advertentie.

MindNode een week lang gratis

Iedere week zet Apple een app in het zonnetje door hem een week lang gratis aan te bieden. Deze week is MindNode aan de beurt, een app die normaal gesproken tien euro kost maar nu voor nop uit de App Store te plukken is.

Met MindNode kun je gemakkelijk een mindmap maken op je iPhone of iPad. Een handige manier om je ideeën uit te werken, die beginnen bij een centrale gedachte. Vervolgens kijk je stap voor stap hoe je dit idee verder uit kunt bouwen en wat je er voor nodig hebt.

Omdat je dit allemaal vastlegt is het na afloop heel gemakkelijk om je gedachteproces aan anderen te laten zien. Welk idee je met MindNode uit wil werken maakt in dat geval niet uit. Bovendien ziet de app er mooi uit, met een overzichtelijk en kalm design.

Voordat je jouw mindmap wil presenteren kun je het design ervan ook op allerlei manieren aanpassen, zodat het ook bij je idee aansluit. Naast een iOS-app is MindNote ook aanwezig op de Apple Watch, zodat je onderweg ook snel even een overzichtje op kunt vragen van je ideeën.

MindNode brengt je ideeën in kaart

MindNode is ook op de Mac aanwezig en staat via de cloud continu in verbinding met de iOS-app. Handig als je op verschillende locaties aan je idee wil werken en vervolgens alles bundelt op je Mac. Een handig hulpmiddel voor studenten dus, maar ook voor bedrijven die regelmatig nieuwe concepten uitdenken in de vergaderruimte.

MindNode is vanaf nu gratis te downloaden. Je hebt tot volgende week donderdagavond de tijd om hier je voordeel mee te doen. Dan zet Apple weer een andere app als App van de Week in de Store.

MindNode 4

IdeasOnCanvas GmbH

€ 16,99 via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu