De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

Vernieuwde Facebook-app werkt sneller en gebruiksvriendelijker

Wouter Nijsen
18 maart 2014, 11:59
1 min leestijd
Vernieuwde Facebook-app werkt sneller en gebruiksvriendelijker

Facebook heeft een iOS-update voor zijn mobiele app uitgebracht. De stap van 7.0 naar 8.0 doet vermoeden dat het om een grootschalige update gaat, maar de toevoegingen gaan niet verder dan een overzichtelijkere fotopagina en een iets andere indeling.

Lees verder na de advertentie.

De verbeteringen in Facebook 8.0 zijn meer gericht op de gebruiksvriendelijkheid van de sociale app. Zo is de applicatie na het installeren van de update een stuk sneller en bestendiger tegen crashes en vastlopers op alle toestellen vanaf iOS 6.0, de minimale systeemeis voor Facebook.

Facebook
Facebook
Facebook
Facebook
Facebook
Facebook
Facebook
Facebook
Facebook

De meest noemenswaardige veranderingen zijn te vinden in de iPad-versie. Speciaal voor de tablet van Apple heeft Facebook aan een beter uiterlijk gewerkt, met een ietwat andere indeling van de vensters, waardoor het plaatsen en delen van berichten makkelijker is.

Fotoalbums in Facebook 8.0

Facebook 8.0

Op zowel de iPhone als de iPad kun je nu makkelijker aangeven welke vrienden een fotoalbum mogen bekijken. Op die manier heeft bijvoorbeeld je werkgever geen toegang tot je uitgaansfoto’s.

Facebook brengt met enige regelmaat updates uit. De vorige versie (7.0) introduceerde Highlights, waarmee je makkelijk op de hoogte blijft van belangrijke momenten in het leven van je Facebook-vrienden.

De Facebook update is gratis te downloaden via de App Store. De volledige download is zo’n 60MB groot. De app vereist besturingssysteem iOS 6.0 of nieuwer en is compatibel met iPhone, iPad en iPod touch.

Facebook

Meta Platforms, Inc.

Gratis via App Store

Het laatste nieuws over Facebook

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu