AltStore PAL installeren op jouw iPhone

18 april 2024, 19:33
2 min leestijd
AltStore PAL installeren op jouw iPhone

De eerste alternatieve App Store is sinds vandaag beschikbaar en zo installeer je AltStore PAL op je iPhone.

Lees verder na de advertentie.

AltStore PAL installeren op jouw iPhone

Er staan nog maar twee apps in AltStore PAL: Delta en Clip. Houd je van Nintendo, dan is Delta in elk geval al de moeite waard. Daarmee kun je namelijk gratis oude Nintendo-games spelen op je iPhone (ook al is het wettelijk gezien grijs gebied). Installeer AltStore PAL daarom direct!

Delta is gratis, maar voor het gebruik van AltStore PAL betaal je 1,82 euro per jaar (1,50 euro + belasting). Voor de clipboardmanager Clip betaal je daarnaast nog 1 euro + belasting per maand.

Abonneren en downloaden

Installeer je AltStore PAL op je iPhone, ga dan eerst naar altstore.io om het te downloaden. Scrol daar naar beneden en tik op de prijs onder ‘AltStore PAL’. Betalen kan met een creditcard, of met Apple Pay – al moet er bij Apple Pay wel een creditcard gekoppeld zijn. Zonder creditcard kom je dus helaas niet verder.

AltStore Pall installeer

Installatie toestaan

Is de betaling voltooid, dan verschijnt er een downloadknop. Tik erop en er verschijnt een melding in beeld dat het downloaden niet is toegestaan. Tik op ‘OK’ en open daarna de Instellingen. Tik daar op ‘Sta de marktplaats van AltStore, LLC toe’ en tik tot slot op ‘Toestaan’.

installatie toestaan

Installeren en gebruiken

Tik nu in de browser weer op de downloadknop. Deze keer krijg je de optie om de appwinkel te installeren. Installeer AltStore PAL nu door op ‘Installeer appmarktplaats’ te tikken. Nu kun je AltStore PAL openen en gebruiken. De twee apps die er tot nog toe in staan, vind je onder ‘Browse’. Alleen Delta is op dit moment gratis te gebruiken.

AltStore Pall installeer

Abonnement AltStore PAL

Je abonnement op AltStore PAL beheer je vanuit het aankoopscherm (zie rechter afbeelding onder ‘Abonneren en downloaden’). Vul daar het e-mailadres in waarmee je hebt afgerekend. Je ziet dan een optie om je abonnement te beheren en een optie om AltStore PAL opnieuw te installeren.

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste tips voor je iPhone? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, zodat je iedere week weer nieuwe functies ontdekt!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu