De mooiste kerstcadeaus vind je bij Amac: nu tot 15% korting

WWDC 2018 keynote officieel: Apple onthult iOS 12 en meer op 4 juni

Lars Paijmans
22 mei 2018, 18:13
2 min leestijd
WWDC 2018 keynote officieel: Apple onthult iOS 12 en meer op 4 juni

Apple heeft zojuist de WWDC 2018 keynote officieel aangekondigd. Daardoor weten we nu zeker dat het bedrijf op 4 juni iOS 12, de opvolger van macOS en veel meer zal onthullen.

WWDC 2018 keynote officieel aangekondigd

Net zoals voorgaande jaren zal Apple de jaarlijkse ontwikkelaarsconferentie WWDC 2018 aftrappen met een keynote. Tijdens deze presentatie staat traditiegetrouw software centraal. Naast updates voor de iPhone en iPad met iOS 12, komt de Mac aan bod met een nieuwe versie van macOS en de Apple Watch en Apple TV op hun beurt met watchOS en tvOS.

Lees verder: iOS 12: 7 verwachtingen voor de grote iPhone-update van 2018

Het viel te verwachten dat Apple een presentatie zou gaan geven, maar vanavond werd dit pas officieel bevestigd. Voor het tweede jaar op rij zal de keynote plaatsvinden in het McEnery Convention Center in San Jose, California. Op 4 juni om 19:00 uur ‘s avonds Nederlandse tijd kun je live meekijken met alle aankondigingen. Dat beloven er een hoop te zijn, want naast bovengenoemde software-updates zijn er ook wat nieuwe producten die volgens geruchten staan te springen om onthuld te worden.

WWDC keynote

Zo horen we al maanden het ene na het andere gerucht over de iPhone SE 2, en zou er ook een nieuwe MacBook Air verschijnen die eindelijk uitgerust wordt met een Retina-display. De meest voor de hand liggende onthulling zou de iPad Pro 2018 zijn, een nieuwe high-end iPad die een iPhone X-achtig ontwerp krijgt inclusief Face ID.

Volg de keynote live, samen met ons!

iPhoned doet natuurlijk uitgebreid verslag van het evenement op 4 juni. De hele avond houden wij je op de hoogte van alle aankondigingen. Download alvast onze app zodat je iedere grote onthulling als eerste op je iPhone ziet binnenkomen. Wil je meer weten over wat je alvast kunt verwachten? Check dan onze 8 verwachtingen voor de keynote hieronder.

Lees ook: WWDC 2018: 8 verwachtingen van iOS 12 tot nieuwe MacBooks

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPad Pro
Apple iPad Pro

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu