iPhoned-maandthema van september: het Apple-event 2018

Wouter Nijsen
3 september 2018, 13:07
2 min leestijd
iPhoned-maandthema van september: het Apple-event 2018

September is begonnen, en daarmee starten we ook met een nieuw maandthema op iPhoned. Het negende thema gaat over het event waar we al het hele jaar naar uit kijken, en waar de nieuwste iPhones (en nog veel meer) worden aangekondigd. Dit kun je deze maand van ons verwachten.

Maandthema Apple-event 2018

Het kiezen van het iPhoned-maandthema voor september was niet al te moeilijk, en het zal je niet verbazen dat we deze maand uitgebreid stilstaan bij het Apple-event. Door alle verwachte aankondigingen wordt dit waarschijnlijk het grootste evenement sinds jaren, en alle nieuwe apparaten en ontwikkelingen gaan we natuurlijk uitgebreid bespreken op iPhoned.

iphone xs afbeelding

Zo staan we stil bij de nieuwe iPhones: de iPhone XS, iPhone XS Plus en goedkopere 6,1 inch-iPhone, en zetten we al onze verwachtingen op een rijtje. Op woensdag 12 september weten we precies wat we allemaal dit jaar van Apple kunnen verwachten. Deze maand bespreken we alle nieuwe features van de nieuwe iPhones, maar vertellen we je ook alles over de release, prijzen en nog veel meer.

Maar we besteden natuurlijk ook uitgebreid aandacht aan de nieuwe Apple Watch, iPad Pro, MacBook’s en de release van iOS 12 en macOS Mojave. Aan het einde van de maand zetten we alle artikelen weer op een rijtje, zodat je een totaaloverzicht hebt van wat Apple het komende jaar voor je in petto heeft.

Maandthema’s op iPhoned

De maandthema’s geven de redactie van iPhoned de kans om onderwerpen te bespreken die normaal gesproken niet in de actualiteit komen. Zo stonden we in het verleden stil bij het begrip Toegankelijkheid, Back to School en onze Vakantiegids.

Laat vooral ook weten welke maandthema’s jij graag terugziet op iPhoned, of welke artikelen rondom het Apple-event we absoluut niet over mogen slaan. Dit kan via een reactie onder dit artikel, of een mailtje naar redactie@iphoned.nl.

Het laatste nieuws over Apple

Bron afbeelding: 9to5Mac
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu