Overzicht: dit schreven we in augustus over Back to School

Wouter Nijsen
31 augustus 2018, 16:20
1 min leestijd

De maand zit er weer bijna op, en dat betekent dat we een punt zetten achter het thema Back to School. In dit overzicht zetten we alle artikelen nog eens voor je op een rijtje.

Back to School-maandthema overzicht

Dit jaar hebben we op iPhoned iedere maand een specifiek thema, waarmee we kunnen inzoomen op een onderwerp dat normaal gesproken niet de volledige aandacht krijgt die het wel verdient. Zo stonden we in 2018 stil bij Gezondheid en Toegankelijkheid, maar doken we ook in de wereld van refurbished en iPhone-fotografie.

Focus-app-ipad-iphone-uitgelicht

Om je voor te bereiden op het nieuwe schooljaar, stond de maand augustus in het thema van ‘Back to School’. Zo bespraken we de beste apps om tijdens het studeren gefocust te blijven, de tofste accessoires voor de iPad in de klas, maar hadden we ook een uitgebreid interview met verschillende docenten over het gebruik van iOS-apparaten in de klas. Natuurlijk blijven we in de toekomst over deze onderwerpen schrijven, ook nu het maandthema officieel voorbij is.

Alle artikelen op een rij

Heb je de afgelopen maand niet alle artikelen gelezen? Dan hebben we goed nieuws; hieronder zetten we alle artikelen op een rijtje die we in augustus over dit thema hebben gepubliceerd. Zo kun je alles nog eens rustig nalezen.

De maand september begint morgen. Dan presenteren we ons nieuwe maandthema. Houd iPhoned dus in de gaten, en stuur ons een mailtje naar redactie@iphoned.nl als je een maandthema hebt die je graag terugziet op onze website.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen