De iPhone 14 Pro: Krijg nu tot €600,- terug bij inruil van een iPhone 12 Pro

Overzicht: Alle artikelen in de iPhoned Vakantiegids

Lars Paijmans
31 juli 2018, 17:01
1 min leestijd
Overzicht: Alle artikelen in de iPhoned Vakantiegids

Vanavond om 23:59 uur zetten we een punt achter de vakantiegids waar je de hele maand juli artikelen van hebt gezien op iPhoned. In dit overzicht zetten we alles nog eens voor je op een rijtje.

Vakantiegids maandthema overzicht

Sinds dit jaar staat iPhoned iedere maand stil bij een speciaal maandthema. Dit geeft ons de kans om in te zoomen op een onderwerp wat normaal gesproken niet de aandacht krijgt die het wel verdient. Zo stonden we begin dit jaar stil bij Gezondheid en keken we in mei naar de rol die Apple speelt op het gebied van Toegankelijkheid.

vakantiegids maandthema

Wat de temperatuur betreft hadden we geen betere maand kunnen kiezen voor onze vakantiegids. De hele maand juli hebben we meerdere verhalen geschreven die jou helpen om van je iPhone een onmisbare reisgids te maken, en we helpen je een handje als het toestel oververhit raakt of in het water is gevallen.

Alle artikelen op een rij

Heb je de afgelopen maand niet alle artikelen gelezen? Dan hebben we goed nieuws; hieronder zetten we alle artikelen op een rijtje die we in juli over dit thema hebben gepubliceerd.

De maand augustus begint morgen. Dan presenteren we ons nieuwe maandthema. Houd iPhoned dus in de gaten, en stuur ons een mailtje naar redactie@iphoned.nl als je een maandthema hebt die je graag terugziet op onze website.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen