Thema Apple-event 2018

Wouter Nijsen
1 min leestijd
Thema Apple-event 2018

Het kiezen van het iPhoned-maandthema voor september was niet al te moeilijk, en het zal je niet verbazen dat we deze maand uitgebreid stilstaan bij het Apple-event. Door alle verwachte aankondigingen wordt dit waarschijnlijk het grootste evenement sinds jaren, en alle nieuwe apparaten en ontwikkelingen gaan we natuurlijk uitgebreid bespreken op iPhoned.

Thema Apple-event 2018

Zo staan we stil bij de nieuwe iPhones: de iPhone XS, iPhone XS Plus en goedkopere 6,1 inch-iPhone, en zetten we al onze verwachtingen op een rijtje. Op woensdag 12 september weten we precies wat we allemaal dit jaar van Apple kunnen verwachten. Deze maand bespreken we alle nieuwe features van de nieuwe iPhones, maar vertellen we je ook alles over de release, prijzen en nog veel meer.

iphone xs afbeelding

Lees verder na de advertentie.

De hele maand augustus verschijnen er artikelen op iPhoned in dit thema. In het onderstaande overzicht hebben we alle verhalen voor je op een rijtje gezet, zodat je gemakkelijk nog eens terug kunt kijken naar wat we hierover geschreven hebben. In de loop van de maand zal onderstaande lijst dan ook gestaag groeien.

Lees alle artikelen in het maandthema Apple-event 2018

Net zoals onze voorgaande thema’s is het Apple-event een behoorlijk uitgebreid thema. We zijn dan ook erg benieuwd naar jullie suggesties voor specifieke onderwerpen. Is er een thema dat volgens jou te weinig aandacht krijgt, of wil je juist dat we een specifieke functie uitlichten en bekijken? Laat dan van je horen via ons contactformulier of stuur een mailtje naar redactie@iphoned.nl.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu