De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

Officieel: Apple onthult de nieuwe iPhones en meer op 12 september

Wouter Nijsen
30 augustus 2018, 18:09
2 min leestijd
Breaking
Officieel: Apple onthult de nieuwe iPhones en meer op 12 september

We hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk is het zover. Apple heeft aangekondigd dat op woensdag 12 september een evenement plaatsvindt, waar hoogstwaarschijnlijk de nieuwe iPhones worden gepresenteerd. Op die dag wordt er echter nog veel meer verwacht.

Lees verder na de advertentie.

iPhone 2018 event officieel

Het is eind augustus, en dus de tijd van het jaar dat Apple de media uitnodigt voor een evenement. Dit jaar doet het bedrijf uit Cupertino zijn onthullingen op woensdag 12 september, in het Steve Jobs Theater. Net als voorgaande jaren heb je geen uitnodiging nodig om de presentatie te volgen; Apple maakt een livestream beschikbaar, zodat je overal kunt meekijken. De presentatie begint om 19.00 uur Nederlandse tijd.

→ Zo volg je op 12 september de Apple-event livestream

Net als vorig jaar vindt de keynote plaats in het Steve Jobs Theater op het Apple Park. Dit is het hoofdkantoor van het bedrijf, waar vorig jaar het evenement werd georganiseerd. Het maart-event van dit jaar vond nog op de Lane Tech College Prep High School in Chicago plaats. Dit event was niet live te volgen, en toen werd ook alleen de iPad 2018 en tools voor het onderwijs aangekondigd.

Drie iPhones en (veel) meer

Het evenement op 12 september lijkt de grootste sinds jaren te worden. Door geruchten weten we al dat er een heleboel op de planning staat, maar veel details zijn nog onduidelijk. De focus zal natuurlijk liggen op de nieuwe iPhones: de iPhone XS die in twee formaten verschijnt: 5,8 inch en 6,5 inch. Beide toestellen hebben een oled-scherm. Daarnaast verwachten we ook de iPhone XR het goedkopere 6,1 inch-model, waar al maanden geruchten over gaan.

iphone xs afbeelding

De iPhone XS introduceert waarschijnlijk geen grote nieuwe features, maar bouwt voort op de basis die in 2017 met de iPhone X is gelegd. De smartphone heeft een glazen design met een randloos scherm, dat bijna de volledige voorkant in beslag neemt. Daarnaast zijn er veel verbeteringen voor de interne hardware, maar ook voor de camera’s.

Maar er staat nog veel meer op de planning. Zo verwachten we de Apple Watch Series 4, die waarschijnlijk beschikt over een scherm dat tot in de randen doorloopt. Ook gaan er geruchten over een nieuwe MacBook Air, verbeterde iPad Pro, iMac, Mac Mini en de release van de AirPower. Ook horen we meer over iOS 12, macOS Mojave en watchOS 5. Heel veel om naar uit te kijken dus!

Bekijk ook onze video met alle verwachtingen

Blijf op de hoogte van al het Apple-nieuws door de iPhoned-app te downloaden, of schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Lees het laatste nieuws over Apple

Bron afbeelding: 9to5Mac
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone XR
Apple iPhone XR

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen