De iPhone 14 Pro nu tijdelijk tot €475 retour!

Dit zijn de beste gelekte iPhone 7-video’s van de afgelopen weken

Lars Paijmans
17 augustus 2016, 20:24
3 min leestijd
Dit zijn de beste gelekte iPhone 7-video’s van de afgelopen weken

De iPhone 7 en iPhone 7 Plus krijgen we pas begin september te zien, maar de afgelopen weken hebben we de toestellen al in een groot aantal gelekte iPhone 7-video’s voorbij zien komen. We zetten de meest spraakmakende op een rij.

Lees verder na de advertentie.

De iPhone 7-video’s op een rij

Gisteren hebben we de meest opvallende gelekte iPhone 7-foto’s al op een rijtje gezet en vandaag volgen de bewegende beelden van Apples nieuwe toptoestel.

iPhone 7 vs iPhone 7 Plus vs iPhone 6S

Apple heeft de nieuwste iPhone nog niet eens onthuld en op YouTube worden al volop vergelijkingsvideo’s gemaakt. Deze ‘Clone Wars’-video is het meest recente voorbeeld hiervan, die de iPhone 7 en 7 Plus tot in het kleinste detail laat zien. Deze ‘prototypes’ zijn waarschijnlijk zelfgemaakte mockups, maar op basis van de geruchten durven we te zeggen dat dit design akelig dicht bij het daadwerkelijke product komt.

De eerste functionele iPhone

Ook kregen we op 4 augustus voor het eerst bewegende beelden te zien van een werkende iPhone 7. In de onderstaande iPhone 7-video kun je zien hoe het toestel op andere software draait dan iOS. Dit is speciale testsoftware die Apple gebruikt om verschillende functies van het toestel uit te testen.

Lightning-oortjes in beeld

Iedereen lijkt het er al voorzichtig over eens te zijn dat de iPhone 7 geen traditionele koptelefoonaansluiting meer krijgt. Om dit gerucht nog wat extra kracht bij te zetten, verscheen vorige week een video waarin we te zien krijgen hoe Apple het gebrek van deze audiopoort wil opvangen. Door een nieuwe versie van de EarPods te maken die rechtstreeks op de Lightning-poort aanslaat, kan iedereen met een iPhone 7 alsnog naar muziek luisteren.

iPhone 7 en iPhone 7 Plus unboxing

YouTuber SuperSaf kon niet wachten met het maken van een unboxing, en zegt daar zelf twee gelekte prototypes van de twee toestellen voor te gebruiken. In de vijf minuten durende iPhone 7-video kunnen we goed zien hoe Apple het design op subtiele wijze heeft aangepast. Let bijvoorbeeld op de antennestrepen op de achterkant en de andere camerabult.

iPhone 7 Pro in beeld

Apple zou het idee van een derde iPhone naast de 7 en 7 Plus inmiddels geschrapt hebben, maar deze video laat alsnog een prototype van de iPhone 7 Pro zien. De dubbele cameralens zouden van deze iPhone een uniek model maken, dat met een hogere prijs aan moet sluiten op professionals. Uiteindelijk zou Apple besloten hebben om deze functies aan de reguliere iPhone 7 Plus toe te voegen.

iPhone 7 versus iPhone 6S

Als je bovenstaande iPhone 7 video’s bekeken hebt, zal het je vast al opgevallen zijn dat het design van het 2016 model niet veel verschilt van de iPhone 6S. Om dit extra duidelijk te maken worden de twee iPhones hierboven naast elkaar gelegd, zodat extra goed opvalt dat er op het gebied van design wel erg weinig verandert dit jaar.

De komende weken zullen er ongetwijfeld nog meer iPhone 7-video’s opduiken. Dit artikel wordt bijgewerkt met nieuw materiaal zodra er nieuwe informatie opduikt.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu