Video: Zo goed zijn de ‘oudere’ iPhones nog in 2019

Lars Paijmans
25 januari 2019, 21:33
2 min leestijd

Geen behoefte aan de nieuwste iPhones maar toch op zoek naar de smartphones van Apple? In onze review-update ontdek je welke oudere iPhone anno 2019 nog het kopen waard is.

Bekijk de iPhone review-update 2019 video

Op iPhoned kijken we uiteraard nu al uit naar de iPhones die Apple in 2019 uitbrengt, maar dat wil niet zeggen dat we alle voorgaande toestellen meteen vergeten zijn. Voor een hele grote groep mensen is het vaak beter om net een wat ouder model te kopen dan de hoofdprijs te betalen voor de nieuwste iPhone van het moment.

Die doelgroep kon tot voor kort alleen terecht bij onze oorspronkelijke reviews van deze iPhones, die anno 2019 nog maar weinig waard zijn. Ze vertellen wel uitgebreid over nieuwe functies, maar omdat ze geschreven zijn op het moment dat het toestel gloednieuw was, is de tekst net zo verouderd als de iPhone zelf.

Daarom hebben we eind 2018 alle iPhones die nog op iOS 12 draaien (de meest recente update dus) opnieuw getest in een review-update. Iets wat we voortaan jaarlijks gaan herhalen om jou zo te kunnen vertellen welke ‘oudere’ iPhones je nu nog steeds met een gerust hart in huis kunt halen.

Abonneer op het iPhoned-YouTubekanaal

In het bovenstaande overzicht kun je deze nieuwe reviews lezen, en op ons YouTubekanaal vind je een handig overzicht waarin we alle iPhones samen bespreken. Handig als je nog niet weet welk toestel je eigenlijk wilt. Wil je meer wekelijkse Apple-video’s in je YouTube-app zien verschijnen? Abonneer je dan even op ons kanaal en vergeet niet een duimpje omhoog te geven!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu