Dit zijn de nieuwste gelekte iPhone 7 afbeeldingen

Rutger Otto
16 augustus 2016, 15:12
2 min leestijd

In aanloop naar de Apple-presentatie duiken constant nieuwe foto’s op van de vermeende iPhone 7 en iPhone 7 Plus. In dit artikel bekijk je ze.

Lees verder na de advertentie.

iPhone 7 afbeeldingen

Kiest Apple er weer eens voor om een echt donker model te introduceren? De iPhone 6S was er al wel in spacegrijs, maar heeft nog een behoorlijk lichte achterkant. De bekende Nederlandse conceptmaker Martin Hajek stelt zich voor hoe een Space Black iPhone 7 er uit kan zien. Op de afbeeldingen is een matzwarte uitvoering van de vermeende iPhone 7 te zien, inclusief de mogelijke functies, zoals een grotere camera en weggewerkte antennestrepen.

space black iphone

Blauwe variant

Onderstaande plaatjes zijn afkomstig van de mobiele accessoire-site Topp Ten. De website toont niet alleen de foto’s, maar claimt ook dat Apple naast roségoud, goud en zilver een blauw toestel op de markt brengt. Die zou de spacegrijze variant vervangen.

iphone 7 afbeeldingen

Eerder deze zomer ging dat gerucht ook al, maar daarvan werd uitgegaan dat deze ‘Deep Blue’-kleur een nieuwe variant was van spacegrijs. Of er echt een blauwe iPhone 7 komt en of spacegrijs wordt vervangen, zal in september duidelijk worden tijdens het event van Apple.

In onderstaande poll kun je aangeven of je op Space Black zit te wachten. Of ga je toch liever voor een andere kleur?

De grotere camera in de iPhone 7 zou ook anders worden vormgegeven. De lens steekt waarschijnlijk nog steeds uit, maar in plaats van een ring eromheen, zou Apple kunnen kiezen voor een oplopende bult in de behuizing. Op enkele Android-telefoons is zo’n ontwerp al te vinden, bijvoorbeeld op de Nexus 5X.

iphone bult

Geruchten

De twee iPhones op de foto’s zijn allebei goud, de blauwe blijft dus verder buiten beschouwing. Op de plaatjes is niets te zien wat we nog niet wisten. Zo zijn de antennestrepen via de onder- en bovenkant van het toestel weggewerkt, heeft de camera van de iPhone 7 Plus twee lenzen en die van de iPhone 7 slechts één.

Op de afbeeldingen zijn zijkanten niet goed te zien. Het ontbreken van de koptelefoonaansluiting, waarover hardnekkige geruchten de ronde doen, ontbreken dus. Voor de aansluiting zou mogelijk een tweede speaker in de plaats komen.

iPhone 7 presentatie

Apple kondigt de iPhone 7 mogelijk op 6 of 7 september aan tijdens een speciaal evenement. De Amerikaanse verkoop start op 16 september. Nederland en België zijn meestal niet bij de eerste lichting van landen waar de nieuwe iPhone, mogelijk zijn we een paar weken later aan de beurt.

Lees meer over de iPhone 7

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 7

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen