‘Gelekte video en foto’s tonen eerste functionele iPhone 7’

Lars Paijmans
4 augustus 2016, 16:51
2 min leestijd
‘Gelekte video en foto’s tonen eerste functionele iPhone 7’

Het aantal gelekte foto’s van de iPhone 7 stapelt zich in rap tempo op, maar het exemplaar dat we vandaag te zien kregen onderscheidt zich gemakkelijk van de rest. Dit is namelijk de eerste keer dat we het toestel daadwerkelijk aan zien staan.

Lees verder na de advertentie.

Functionele iPhone 7 te zien in foto’s

Een iPhone 7 namaken en online zetten is niet moeilijk, zo zagen we eerder vandaag al met een blauwe iPhone 7 die duidelijk bedoeld was om de bestaande geruchten voor de zoveelste keer te herhalen. De foto’s die vandaag op Weibo verschenen laten echter iets anders zien.

functionele iPhone 7

Deze zijn afkomstig van het Chinese Geekbar, een bedrijf dat zich specialiseert in het repareren van smartphones. Hoe ze aan dit testexemplaar van de iPhone 7 zijn gekomen is dan ook de vraag, maar het uiterlijk ervan lijkt in ieder geval sprekend op voorgaande gelekte afbeeldingen. Zoals je op de foto’s kunt zien draait de iPhone 7 geen doorsnee versie van iOS, maar een speciale testversie waarmee de verschillende onderdelen van het toestel getest kunnen worden. In het verleden heeft Apple vaker dergelijke test-software gebruikt om toestellen uit te proberen. Ook is het toestel te zien in een video, die je hieronder kunt bekijken.

iPhone 7 testsoftware

Daarnaast bevat het toestel zelf alle geruchten die we de afgelopen maanden al vaker gehoord hebben. Geen traditionele koptelefoonaansluiting dus, maar een extra speaker, en design dat er vooral aan de achterkant anders uitziet dan de iPhone 6S.

Dit komt door de nieuwe antennestrepen en de camera die een grotere lens heeft. Op de foto’s is jammer genoeg niet te zien of het toestel een platte homeknop heeft, in plaats van de fysieke knop die nu nog in de iPhone zit. Begin september zullen we het weten, want dan doet Apple eindelijk de iPhone 7 en iPhone 7 Plus officieel uit de doeken. Dan zullen we meteen zien of deze functionele iPhone 7 klopte.

Bron: Weibo
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 7
Apple iPhone 7

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu