De iPhone 14 Pro nu tijdelijk tot €475 retour!

Case toont hoe groot iPhone 8 mogelijk wordt in vergelijking met iPhone 7

Rutger Otto
28 mei 2017, 13:16
1 min leestijd

De iPhone 8 wordt waarschijnlijk net iets groter dan de iPhone 7. Fabrikanten zijn alvast begonnen met het maken van iPhone 8 cases.

Lees verder na de advertentie.

Eerste iPhone 8 case

Er zijn nu al hoesjes voor de iPhone 8 te koop. Op de website Alibaba dook een case op voor de nog onaangekondigde iPhone, die waarschijnlijk werd gemaakt op basis van gelekte renders en schematische tekeningen. Het geeft een goed beeld van hoe het nieuwe toestel er mogelijk uitziet en hoeveel groter hij is dan de iPhone 7.

De Japanse website Mac Otakara besloot de case te kopen en maakte er een video van. Daarin wordt het hoesje naast de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus gelegd. Opvallend is dat de case een stuk kleiner is dan de Plus en dat hij maar net iets groter is dan de iPhone 7.

iphone 8 case

Groter en langer scherm

De iPhone 7 heeft dan ook wat ruimte over in de case, zowel boven en onder als aan de zijkanten. Dat klopt met de geruchten van de laatste maanden. De iPhone 8 zou een flink groter scherm krijgen, maar verandert qua formaat niet veel van de iPhone 7. Het grotere scherm past in een kleiner formaat omdat het doorloopt in de schermranden. Vrijdag kwam naar buiten dat het toestel waarschijnlijk een langer schermformaat van 18:9 krijgt. Dat is bij de huidige toestellen 16 bij 9.

Verticale camera

In de case is een uitsnede gemaakt voor een verticale dubbele camera, die verwacht wordt in de iPhone 8. Op dit moment heeft de iPhone 7 Plus als enige een dubbele cameralens. Die is horizontaal geplaatst. Als we de case moeten geloven, blijven de volumeknoppen, de powerknop en andere aansluitingen op vrijwel dezelfde plekken zitten.

Lees het laatste nieuws over Apple

Bron: Mac Otakara
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu