Video van de week: Digitale filmavond met Netflix Party

17 april 2020, 16:11
1 min leestijd

Een filmavondje met vrienden bij jou thuis zit er even niet in. In deze video laten we zien hoe je met Netflix Party alsnog gezellig samen film kijkt, maar dan op afstand.

Video: filmavond met Netflix Party

Met Netflix Party kun je samen met vrienden een film kijken en ondertussen kletsen, maar dan digitaal. In onze wekelijkse video leggen we uit hoe de extensie werkt. Nadat je de Chrome-browser hebt gedownload, voeg je de Netflix Party-extensie toe.

Vervolgens kun je samen met vrienden tegelijkertijd naar dezelfde Netflix-film of -serie kijken. Jullie video wordt gesynchroniseerd, dus niemand loopt voor of achter. Tikt iemand op de pauzeerknop? Dan stopt de film bij iedereen.

Heb je een grapjas in de vriendengroep? Je kunt in Netflix Party één iemand als leider aanwijzen. Alleen deze persoon kan dan de video afspelen, terug- en vooruitspoelen of pauzeren. Tijdens het kijken kun je met elkaar in het chatvenster over de film – of over van alles en nog wat – kletsen.

→ Liever lezen? Check dan ons geschreven artikel over Netflix Party

Volg iPhoned op YouTube

Wekelijks plaatsen we een nieuwe video op ons YouTube-kanaal. De ene keer geven we je een handige, praktische tip om alles uit je Apple-apparaten te halen. De andere keer voelen we een nieuw product aan de tand. Binnenkort kun je bijvoorbeeld onze review van de kersverse iPhone SE 2020 verwachten!

Wil je niets missen? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal. Daarnaast houdt iPhoned je dagelijks op de hoogte van alle nieuwtjes, ontwikkelingen en geruchten in de wereld van Apple. Houd onze website daarom goed in de gaten, download de gratis iPhoned-app voor je iPad of iPhone en schrijf je in voor de dagelijkse/wekelijkse nieuwsbrief.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu