Video: 4 tips voor Netflix op je iPhone die je nog niet kende

7 september 2018, 20:11
2 min leestijd

Netflixen: het is de favoriete bezigheid van velen. Maar Netflix op je iPhone kijken kan nog beter. Daarom geven we je vier tips die je nog niet kende.

Vier tips voor Netflix op je iPhone

Onderweg, op de bank of op vakantie: Netflixen kan overal en al helemaal als je het op je iPhone doet. Natuurlijk kijkt het grotere scherm van een pc of Mac over het algemeen fijner, met je iPhone heb je meer vrijheid waar je kijkt. Er zijn verschillende manieren om alles uit Netflix op je iPhone te halen.

Zo kan je iOS inzetten om sneller te Netflixen, onderweg altijd iets te kijken hebben en in verschillende talen je favoriete serie checken. Om zoveel mogelijk series en films te ontdekken die je leuk vindt, is Netflix alleen bijvoorbeeld niet genoeg.

De app Upflix is een fijne toevoeging hiervoor. Upflix toont je per dag welke titels er zijn toegevoegd aan Netflix en heeft een roulette-functie. Hiermee kan je per genre zoeken en filteren op een minimale score die de film moet hebben. De app kiest vervolgens iets voor jou uit. Met één druk op de knop kijk je de suggestie in Netflix.

Upflix

Douglas Alves

Gratis via App Store

Netflix maakt het leven makkelijker voor iOS-gebruikers

Onlangs heeft Netflix ook de functie Smart Downloads aangekondigd voor de iOS-app. Met deze functie wordt offline Netflix kijken op je iPad en iPhone een stuk makkelijker. Dankzij Netflix Smart downloads worden afleveringen van je favoriete serie namelijk automatisch gedownload.De functie rolt later dit jaar daadwerkelijk uit naar iPhone- en iPad-bezitters.

Smart downloads, of automatische downloads, werkt heel simpel. Stel: je hebt de eerste twee afleveringen van een serie gedownload, en zojuist de eerste episode afgekeken. Zodra je verbindt met een wifi-netwerk wordt deze aflevering verwijderd, en het vervolg automatisch gedownload. Je hoeft dus niet meer na te denken over welke afleveringen je offline kunt kijken.

Netflix

Netflix, Inc.

Gratis via App Store

Lees meer over Netflix

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu