Ontdek de iPhone 12 met Unlimited data deal en gratis 5G van KPN!

Zo duur worden de drie 2019 iPhones waarschijnlijk in Nederland

Lars Paijmans
2 september 2019, 19:30
2 min leestijd
Zo duur worden de drie 2019 iPhones waarschijnlijk in Nederland

Het zal je als lezer van iPhoned niet zijn ontgaan dat er binnen nu en de komende twee weken nieuwe iPhones in de winkels liggen. Maar welk prijskaartje hangt eraan? Dit weten we voor nu over de iPhone 11-prijs.

Wat wordt de iPhone 11 , 11 Pro en 11 Pro Max prijs?

Vorig jaar was het lastig in te schatten wat Apple van plan was met de prijzen van de iPhone. Het bedrijf kwam met de iPhone XR, een goedkoper toestel dat tegelijk met de duurdere XS en XS Max werd gepresenteerd.

Dit jaar is dat anders; de iPhone 11, 11 Pro en 11 Pro Max zijn regelrechte opvolgers van de iPhones van vorig jaar. Net zoals de iPhone 6S dat deed bij de iPhone 6 en de iPhone 8 bij de iPhone 7.

Als we daarom kijken naar de introductieprijzen van deze iPhones en deze met elkaar vergelijken, kunnen we een aardige inschatting maken van de iPhone 11-prijs bij de lancering.

Zo hield Apple de prijs van de iPhone X en iPhone XS gelijk met 1159 euro. Daarom verwachten we dat Apple dit jaar wederom de iPhone 11 Pro voor dit bedrag op de markt brengt en ook de andere twee iPhones dezelfde vanafprijs behouden.

Wil je de nieuwe iPhone kopen: check 13 september onze prijsvergelijkers

De iPhone 11, 11 Pro en 11 Pro Max zullen los en in combinatie met een abonnement worden aangeboden. Afhankelijk van de voorraad zullen de toestellen snel slecht leverbaar worden. De levertijden zullen naar verwachting snel oplopen. Gebruik onze actuele prijsvergelijkers om de beste deal te score en hem als eerste in huis halen.

Meer opslag betekent meer betalen

Kies je voor meer opslagcapaciteit, dan gaat de prijs uiteraard ook omhoog. Let wel: de bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op basis van geruchten en door te kijken naar voorgaande iPhones. Zodra we meer te weten komen, werken we dit bericht bij met nieuwe informatie.

De drie nieuwe iPhones worden op dinsdag 10 september onthuld, waarna ze waarschijnlijk op vrijdag 13 september te pre-orderen zijn. De verkoop in Nederland gaat de week erop (op 20 september) van start. Bij iPhoned maken we op die dag ook de winnaar bekend van onze iPhone 2019 winactie, waarmee we een deelnemer blij maken met de iPhone 11 Pro. Schrijf je snel mee en doe mee!

Bronnen afbeeldingen: CNET, CNET
Categorie: Devices

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 11
Apple iPhone 11
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Video's