Lars Paymans

Augustus is begonnen en daarmee is de nieuwe iPhone nog maar een maandje van ons verwijderd. Hoog tijd dus voor een winactie, want wij geven de nieuwe iPhone weg!

Zo kun jij de iPhone 11 winnen

Als je iPhoned al een tijdje volgt, voelde je ‘m misschien al aankomen: ook dit jaar gaan we de nieuwe iPhone weggeven aan een gelukkige lezer. Het gaat hier om de opvolger van de iPhone XS, niet de grotere iPhone 11 Max of goedkopere iPhone XR 2019.

iPhone 11 winnen

Meedoen is gemakkelijk en de winnaar krijgt (zoals je inmiddels van ons gewend bent) de nieuwe 5,8 inch iPhone 11 helemaal gratis. Geen addertjes onder het gras dus en ook geen verdachte kleine lettertjes.

Zo doe je mee: je hoeft jezelf enkel in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Dat kan via de app, of ons nieuwsbrief inschrijfformulier. Onze trouwe lezers zijn we uiteraard niet vergeten: Ben je al lid van onze nieuwsbrief, dan doe je automatisch mee.

Zo schrijf je jezelf in via de iPhoned-app

  1. Download de iPhoned-app in de App Store;
  2. Open de app en volg de stappen op het scherm;
  3. Tik op de banner bovenin beeld;
  4. Schrijf jezelf in en doe mee aan de winactie.

Heb je de banner per ongeluk weggeklikt? Geen paniek, via het zijmenu kun je hem ook terugvinden.

Zo schrijf je jezelf in via de website

Heb je geen iPhone of gebruik je de iPhoned-app niet? Dan kun je jezelf aanmelden via onderstaande button of via onze iPhoned nieuwsbrief pagina.

Wanneer maken we de winnaar bekend?

Op de dag dat de nieuwe iPhone in Nederland verkrijgbaar is, maken wij de winnaar bekend. Houd iPhoned dus goed in de gaten en iedereen heel veel succes met meedoen!

IP

BigSpark B.V.

9 (41 reviews)
Gratis via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.