De nieuwe Ziggo GO iOS-app gaat Horizon GO vervangen

Lars Paijmans
9 november 2016, 12:21
1 min leestijd
De nieuwe Ziggo GO iOS-app gaat Horizon GO vervangen
Ziggo GO

Ziggo GO

Gratis

Reviewscore

7

Horizon GO is al jaren een populaire app voor Ziggo-gebruikers omdat ze er interactieve tv op hun iPhone en iPad mee kunnen kijken. Daar komt binnenkort verandering in, want Horizon GO moet plaatsmaken voor de nieuwe Ziggo GO-app die je vanaf vandaag kunt downloaden.

Lees verder na de advertentie.

Ziggo GO vervangt Horizon GO op termijn

Hoewel Ziggo al lange tijd samen is gegaan met UPC, was de naam Ziggo nog nergens te bekennen in Horizon GO. Daar komt nu op zeer korte termijn verandering in als Ziggo GO de bestaande app vervangt. Op een nieuw logo en naam na verandert er gelukkig weinig op het gebied van functies.

Met de app kunnen Ziggo-abonnees nog steeds gratis tv kijken op hun iPhone en iPad via WiFi van Ziggo of een andere provider, 3G of 4G. Ook kun je nog steeds gewoon inloggen met dezelfde gegevens als Horizon GO. Naast het bekijken van live televisie kun je met Replay TV ook programma’s terugkijken tot maximaal een week nadat ze uitgezonden zijn.

Ziggo GO downloaden

Om Ziggo GO te gebruiken heb je een televisie abonnement van Ziggo nodig, een Mijn Ziggo-account en een internetverbinding op je iPhone of iPad. Deze moet minimaal op iOS 8 draaien, zodat je er ook gemakkelijk mee kunt streamen naar een televisie via AirPlay of een Chromecast.

Wanneer Horizon GO voorgoed verdwijnt uit de App Store is niet duidelijk. Vanaf vandaag kun je alvast overstappen door Ziggo GO te installeren en in te loggen. Via onderstaande link kun je de app direct downloaden en installeren.

Ziggo GO

Liberty Global Operations BV

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu