De 5 leukste iOS-apps in de App Store week 49 – 2016

Wouter Nijsen
11 december 2016, 16:11
3 min leestijd
De 5 leukste iOS-apps in de App Store week 49 – 2016

De week zit er weer op en dat betekent dat er een vers app-overzicht op je staat te wachten. Deze nieuwe apps, games en updates van bestaande apps mag je wat ons betreft niet missen. De leukste iOS-apps van week 49 vind je hier.

Lees verder na de advertentie.

De leukste iOS-apps van week 49 op een rijtje

De App Store draait iedere week overuren om de oneindige stroom aan nieuwe apps en updates te verwerken. Je merkt daar echter weinig van, omdat slechts een fractie ervan de moeite van het installeren waard is. Als je iPhone wel wat nieuwe apps kan gebruiken, dan ben je hier aan het goede adres.

Bully: Anniversary Edition

Rockstar Games

€ 7,99 via App Store

Bully: Scholarship Edition is nu ook verkrijgbaar voor je iPhone en iPad. Het spel werd ontwikkeld door Rockstar Games, dezelfde ontwikkelaar achter populaire spellen als Grand Theft Auto en Red Dead Redemption. Waar de GTA-reeks zich afspeelt in virtuele versies van grote Amerikaanse steden, is Bully gebouwd rondom een kostschool. Je speelt als Jimmy Hopkins, een pestkop die op Bullworth Academy wordt geplaatst. Daar verken je een grote open wereld waar je lessen kunt bijwonen, klusjes opknapt voor andere leerlingen en uiteindelijk de grootste pestkop van de school probeert te worden.

Telegram Messenger

Telegram FZ-LLC

Gratis via App Store

Telegram heeft een update voor iOS uitgebracht. Naast de toevoeging van een IFTTT-bot krijgen gebruikers de mogelijkheid om bepaalde chats te pinnen. Een voorbeeld hiervan is dat je foto’s van Facebook waarin je bent getagd op Telegram kunt opslaan. Of dat je een Telegram-melding krijgt als iemand je mentiont op Twitter. Als je iemand wilt mailen, kan dat vanuit Telegram door een bericht te sturen via @IFTTT.

InboxZero Mail

InboxZero SA

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

Er zijn al veel mail-apps in de App Store te vinden, maar InboxZero hoopt het anders aan te pakken. Zo toont de app mailconversaties als een chatvenster en beloven de makers een overzichtelijkere inbox. E-mails worden in deze app na openen als chatbubbels weergegeven. Zo kunnen gebruikers snel bladeren door verstuurde mails van verschillende contacten, die chronologisch onder elkaar staan. Tik je op de bubbel, dan open je het volledige bericht.

ASICS Runkeeper: Hardloop App

FitnessKeeper, Inc.

Gratis via App Store

Als je houdt van hardlopen, dan maak je vast gebruik van een app om onder andere je afstand en hartslag bij te houden. Het is echter niet altijd heel praktisch om je iPhone mee te nemen tijdens het rennen. Dat vinden de mensen achter de app Runkeeper ook, dus daarom maakt de app nu gebruik van de gps-functie van de Apple Watch Series 2. Op deze manier wordt vanaf nu dus niet meer alleen de afstand die je gerend hebt en je hartslag bijgehouden, maar ook de volledige route.

Linia

Yari D'areglia

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

De nieuwe gratis App van de Week’ is deze keer puzzelgame Linia. Een stijlvol spelletje waarin alles draait om het trekken van een rechte lijn en het raken van de juiste kleuren. De rechte lijn moet in zijn route namelijk vormen aanraken die een specifieke kleur hebben. In elke puzzel moet je zo een specifieke volgorde van kleuren weten te bereiken. De game begint makkelijk, omdat er een aantal gekleurde bolletjes op het veld liggen en je de rechte lijn alleen maar over de bolletjes met de juiste kleuren hoeft te tekenen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu