Flitsmeister waarschuwt nu op elke Nederlandse weg voor flitsers

Gijs Ettes
17 mei 2017, 11:20
2 min leestijd
Exclusief
Flitsmeister waarschuwt nu op elke Nederlandse weg voor flitsers
Flitsmeister

Flitsmeister

Gratis

Reviewscore

8

De nieuwste versie van Flitsmeister waarschuwt niet meer alleen op A- en N-wegen voor flitsers en controles, maar ook op kleinere (provinciale) wegen.

Lees verder na de advertentie.

Nergens meer een bon voor te hard rijden

Met de update die Flitsmeister vandaag uitrolt, heeft de app de mogelijkheid gekregen om van snelweg tot binnen de bebouwde kom te waarschuwen voor flitsers. Voorheen was voor het doorgeven van flitslocaties zowel informatie over hectometerpalen als de gps-locatie benodigd, maar nu worden ook kleinere wegen meegenomen waar die palen niet aanwezig zijn. Dat laten de makers van de populaire file- en flits-app weten aan iPhoned.nl.

flitsmeister-update

Jorn de Vries van Flitsmeister: “Het lokale melden was een grote wens van onze community. Het is mooi om te zien dat we de feedback van de gebruikers verwerken tot features die toegevoegde waarde bieden.”

Naast deze veelgevraagde aanpassing is het dashboard van Flitsmeister iets op de schop gegaan. Zo is de optie om een route naar je werk, huis of een andere locatie versimpeld naar een zoekfunctie rechts onderin het scherm. Ook wordt je huidige locatie en het aantal gebruikers dat voor je rijdt minder prominent getoond. Hierdoor is meer ruimte voor relevantere meldingen en functies die later dit jaar volgen. De Flitsmeister-update laat gebruikers tot slot inzoomen op de kaart en instellen dat deze altijd het noorden boven heeft.

“De wijzigingen aan het dashboard lijken misschien klein, maar zijn van grote waarde richting de toekomst. Met subtiele wijzigingen hebben we ruimte gecreëerd voor extra diensten en informatiestukken die de gebruiker gedurende het jaar kan gaan gebruiken”, voegt Jorn toe.

Download de laatste Flitsmeister-update voor iOS

De nieuwe versie van Flitsmeister is vanaf vandaag beschikbaar in de App Store. De app vereist iOS 8 of hoger en tenminste 106MB aan vrije opslagruimte. Houd er daarnaast rekening mee dat de flits-app een werkende gps- en dataverbinding nodig heeft om optimaal te functioneren.

Download Flitsmeister in de App Store (gratis)

Flitsmeister

Flitsmeister B.V.

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu