De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

Thema HomeKit

Florence Peeters
1 min leestijd
Thema HomeKit

Een slimme thermostaat, lampen, Apple TV of Sonos-speaker; al snel verzamel je allerlei slimme apparaten in huis. Apple HomeKit laat het je met speels gemak bedienen, maar dan moet je wel weten hoe het werkt.

Thema HomeKit op iPhoned

Met het maandthema HomeKit op iPhoned staan we stil bij de veiligheid en privacy van HomeKit, leggen we uit wat je er allemaal mee kan en wat de toekomst biedt. Steeds meer fabrikanten ondersteunen het ecosysteem van Apple voor slimme apparaten, en ook steeds meer mensen hebben wel een of meerdere slimme apparaten in huis.

iOS 11.3 functies

Toch blijkt uit recent onderzoek dat de interesse minder is, en het bewustzijn van beveiliging van je smart home groter. Daarom duiken we voor jullie in Apples HomeKit, om alle antwoorden over dit platform op een rijtje te zetten. Bekijk in het onderstaand overzicht alle geschreven verhalen in ons maandthema. Zo zie je in een oogopslag welke onderwerpen we al behandeld hebben.

Lees alle artikelen in dit maandthema

We zijn erg benieuwd naar jullie suggesties en vragen. Is er een specifiek onderwerp of een bepaalde functie die je terug wilt zien in dit maandthema? Stuur dan een mailtje via ons contactformulier of redactie@iphoned.nl.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu