iPhone luidspreker reparatie

iphone luidspreker reparatie

Ook de luidspreker van je iPhone is een potentieel slachtoffer van opgelopen schade. Iets wat je niet wilt en kunt missen aan de iPhone is het geluid. Als je geen muziek en filmpjes meer met elkaar kunt delen, wordt het hebben van een iPhone een stuk minder interessant.

Veel erger is het dat je de telefoon nooit meer over hoort gaan. Ook kun je de speaker functie niet meer gebruiken. Soms is er enkel een van de twee speakers kapot. Dit is minder hinderlijk, maar het geluid is echt aanzienlijk zachter.

Je kunt wel altijd om dit probleem heen. Sluit bijvoorbeeld een externe speaker aan via het oplaadpunt of in de hoofdtelefoonaansluiting. Hier kleven echter nadelen aan. Misschien heb je geen externe speaker en misschien wil je deze niet altijd meenemen.

Lees verder na de advertentie.

Gelukkig is het repareren van de speaker een relatief simpele handeling. Je stuurt bijvoorbeeld je iPhone op, betaalt ongeveer 50 euro en krijgt weer je eigen compleet werkende iPhone terug. Wat ons betreft zeker de moeite waard.

Apple Store is duurder, maar redt je garantie

Je kunt hierbij kiezen uit partijen die niet aan Apple verbonden zijn, maar als je daar je iPhone luidspreker reparatie laat doen, vervalt in de meeste gevallen wel je garantie. De Apple Store is daarom een slimme tweede optie. Daar kun je je toestel namelijk laten vervangen voor een inruilprijs van maximaal 250 euro (ongeveer).

Dat is in ieder geval goedkoper dan een nieuwe iPhone moeten kopen! Je krijgt wel een ‘refurbished’ exemplaar in de meeste gevallen. Het komt natuurlijk ook voor dat het kapotte onderdeel afzonderlijk is te vervangen. Dit scheelt – als er geen sprake is van een gratis fabrieksfout – natuurlijk enorm in de prijs.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu