De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

Apple presenteert gloednieuwe rode iPhone 7 en iPhone 7 Plus

Rutger Otto
21 maart 2017, 13:33
2 min leestijd
Breaking
Apple presenteert gloednieuwe rode iPhone 7 en iPhone 7 Plus

In de online store van Apple is zomaar een gloednieuwe iPhone verschenen. Het gaat om de bekende iPhone 7, maar in een nieuwe kleur.

Lees verder na de advertentie.

Rode iPhone 7 in de Apple Store

De iPhone 7 is vanaf 24 maart in het rood te koop. Het is de zesde kleur die Apple toekent aan zijn mobiele telefoon, naast de kleuren goud, roségoud, zilver, zwart en gitzwart. De rode iPhone 7 werd niet met een presentatie onthuld, maar zomaar door Apple in de online winkel gezet, die vanmorgen urenlang offline was.

iphone 7 rood

iPhone 7 RED prijzen en opslag

De rode iPhone 7 heeft geen hardware-update gekregen en is dus even krachtig als de eerder uitgebrachte modellen. Dat betekent dat het toestel een A10 Fusion-processor heeft, een 12-megapixelcamera en dat hij waterbestendig is. Ook de koptelefoonaansluiting ontbreekt. De iPhone 7 is vanaf 24 maart beschikbaar in twee smaken qua opslagruimte met drie verschillende prijzen:

Ook de iPhone 7 Plus is in de nieuwe rode kleur verkrijgbaar. De prijzen daarvan zijn als volgt:

Onderdeel van Apples (RED)-campagne

De komst van de iPhone 7 RED komt niet helemaal uit de lucht vallen. De afgelopen tijd doken hier en daar al iPhone 7 RED geruchten op die meldden dat deze kleur tijdens een event in maart gepresenteerd zou worden. Over een event weten we nog steeds niets, maar de rode kleur is dus wel degelijk verschenen. Vanmorgen verscheen ook al een weinig verhullend plaatje van de Chinese winkel Taobao over de rode iPhone.

De roodkleurige iPhone 7 (special edition) is onderdeel van Apples (RED)-campagne. Het bedrijf brengt al jaren rode apparaten en accessoires uit om geld op te halen voor het goede doel. Koop je een rode iPhone 7, dan gaat een deel daarvan dus naar The Global Fund. Deze stichting gebruikt het geld vervolgens voor onderzoek naar de bestrijding van aids.

Lees het laatste nieuws over de iPhone 7

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 7
Apple iPhone 7

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen