Downloaden: 5 MacBook Pro 2018 wallpapers voor de iPhone

Lars Paijmans
20 juli 2018, 17:03
2 min leestijd

Als Apple nieuwe producten aankondigt, gaat dit altijd gepaard met een serie aan indrukwekkende nieuwe wallpapers. De MacBook Pro 2018 was hierop geen uitzondering, dus is het hoog tijd om je iPhone met deze achtergronden te versieren.

MacBook Pro 2018 wallpapers voor iPhones

Om nieuwe producten er nog iets mooier uit te laten zien, gebruikt Apple altijd gloednieuwe wallpapers op de productpagina van zijn website. Zo werd de MacBook Pro 2018 uitgerust met een aantal achtergronden waarin de kleuren paars en blauw een hoofdrol spelen.

Jammer genoeg maakt Apple deze achtergronden bijna nooit onderdeel van een software-update. Hierdoor kun je zelfs als je een nieuwe MacBook Pro koopt niet eens een van deze wallpapers uitkiezen. Gelukkig maar dat er genoeg Apple-fans zijn die deze achtergronden geschikt maken voor de iPhone en deze vervolgens online delen.

Een bekende naam als het op wallpapers aankomt is AR72014 (via iDownloadblog). Hij maakte onderstaande achtergronden dankzij de productpagina van de MacBook. Jammer genoeg zijn de afbeeldingen niet groot genoeg om als achtergrond voor de MacBook te dienen, maar op een iPhone zien ze er mooi uit.

Hieronder zetten we alle MacBook Pro 2018 wallpapers op een rij, inclusief een downloadlink voor de iPhone X en de overige iPhone-modellen. Dit komt omdat de iPhone X als enige een smaller scherm heeft met andere afmetingen en daarom een ander soort achtergrond heeft.

MacBook Pro 2018 wallpapers
MacBook Pro 2018 wallpaper
MacBook Pro 2018 wallpaper
MacBook Pro 2018 wallpaper
MacBook Pro 2018 wallpaper

Meer weten over de MacBook Pro 2018?

Apple onthulde vorige week vanuit het niets een nieuwe MacBook Pro. Deze is uitgerust met nieuwe chips, een beter toetsenbord dat beschermt tegen kruimels en ondersteuning voor True Tone en Hé Siri. Op onderstaande pagina hebben we alles wat je moet weten over deze nieuwe MacBook voor je op een rijtje gezet.

→ Lees alles over de MacBook Pro 2018

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple MacBook Pro

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen