Apple verbreekt eigen verkooprecord met iPhone 6S

Gijs Ettes
28 september 2015, 15:19
1 min leestijd
Apple verbreekt eigen verkooprecord met iPhone 6S

De iPhone 6S en iPhone 6S Plus zijn sinds afgelopen vrijdag in de eerste reeks landen verkrijgbaar. In het openingsweekend heeft Apple maar liefst 13 miljoen exemplaren van beide telefoons verkocht.

Lees verder na de advertentie.

iPhone 6S verkooprecord

Ter vergelijking: vorig jaar werden er 10 miljoen exemplaren van de iPhone 6 en 6 Plus verkocht in het eerste weekend na de release. Verrassend genoeg doen de iPhone 6S en 6S Plus er nog een schepje bovenop. Beide telefoons zijn vanaf 9 oktober, volgende week vrijdag dus, in Nederland en België verkrijgbaar. De toestellen kosten respectievelijk 749 en 859 euro voor de versie met 16GB. De modellen met 64 en 128GB opslag kosten 110 en 220 euro meer.

iPhone 6S verkooprecord

“De verkoop van iPhone 6s en iPhone 6s Plus is fenomenaal. Nog nooit eerder in de geschiedenis van Apple is een product in het eerste weekend zo goed verkocht”, aldus Tim Cook, CEO van Apple. “De klanten zijn dolenthousiast, met name over 3D Touch en Live Photos, en we kunnen bijna niet wachten om de iPhone 6s en iPhone 6s Plus op 9 oktober aan klanten in nog veel meer landen aan te bieden.” iPhoned heeft de nieuwe iPhones al een aantal dagen onder handen genomen. Onze eerste indrukken lees je in de iPhone 6S preview.

Reserveer de iPhone 6S

Wil je de iPhone 6S kopen of reserveren, dan vind je daarvoor hieronder de beste aanbiedingen. Vanaf 9 oktober is het toestel ook verkrijgbaar in de Apple Store.

Apple iPhone 6S

Apple iPhone 6S prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw

€ 269,-

Bekijken

Los refurbished

€ 101,-

Bekijken
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu