AirPods Pro 2 in prijs gedaald: hier zijn ze het goedkoopst

28 september 2023, 11:48
2 min leestijd
AirPods Pro 2 in prijs gedaald: hier zijn ze het goedkoopst

Ben je op zoek naar nieuwe AirPods? Dan hebben we goed nieuws. De AirPods Pro 2 zijn nu met flinke korting te koop.

Lees verder na de advertentie.

AirPods Pro 2: nu goedkoper

De AirPods Pro 2 zijn de beste oordopjes van Apple die je op dit moment kunt kopen. Normaal zijn ze behoorlijk prijzig en betaal je maar liefst 299 euro. Toch zijn de AirPods Pro 2 nu goedkoper dan ooit. Ben je nog op zoek naar nieuwe oortjes? Dan is dit dus hét moment om ze te bestellen! De AirPods Pro 2 zijn nu namelijk 248,95 euro bij Mobiel.nl!

Is de deal al weg? Geen nood! Check hieronder dan de beste prijzen voor de AirPods Pro 2 in onze AirPods Pro 2-prijsvergelijker. Dan heb je altijd de beste prijs voor de AirPods te pakken!

Apple AirPods Pro 2 deals

Los toestel Refurbished

Apple AirPods Pro 2

€ 233,95

1 dag

Bekijk bij Amazon
Amazon

Apple AirPods Pro 2

€ 233,95

5 dagen

Bekijk bij Mobiel.nl
Mobiel.nl

Apple AirPods Pro 2

€ 234,95

1 dag

Bekijk bij Belsimpel
Belsimpel
Vergelijk alle Apple AirPods Pro 2 prijzen

Apple AirPods Pro 2 in het kort

Heb je al AirPods of de eerste generatie van de AirPods Pro? Dan zijn de AirPods Pro 2 toch interessant, want ze zijn op een paar punten sterk verbeterd. De oordopjes kunnen namelijk (volgens Apple) tot wel twee keer zoveel geluid wegfilteren in vergelijking met de eerste AirPods Pro.

AirPods Pro 2 specificaties

Zet je de ruisonderdrukking aan? Dan hoor je stemmen en achtergrondgeluiden dan nog maar héél zachtjes. Een prima functie wanneer je vaak buitenshuis of onderweg naar muziek wilt luisteren.

Adaptieve transparantie

Verder hebben de AirPods Pro 2 adaptieve transparantie. Hiermee hoor je al het geluid om je heen wanneer je de oordopjes in hebt, maar worden te harde geluiden onderdrukt. Zo heb je dus minder last meer van bijvoorbeeld een lawaaiige betonboor bij wegwerkzaamheden of te luidruchtige voetbalsupporters in de trein. Een prima functie dus!

Nieuw opbergdoosje

Ook nieuw bij de AirPods Pro 2: het opbergdoosje heeft een speaker gekregen. Daarnaast kun je de AirPods Pro 2 op een nieuwe manier besturen. Je bedient de oortjes met touchbesturing, hiermee pas je het volume aan door over het steeltje te vegen. Meer weten over de AirPods Pro 2? Lees dan onderstaand artikel even door!

Lees meer: dit maakt het geluid van de AirPods Pro 2 zó goed (zelfs zonder lossless)

AirPods Pro 2 te duur?

Beste budget-oordopjes: Apple AirPods 2 

De AirPods 2 zijn nog altijd een goede aankoop. Dat komt door hun goede geluidskwaliteit en bovendien verbind je lekker snel met je iPhone. Verder ondersteunen ze draadloos opladen met een speciale case en draait deze op de H1-chip van Apple. Je haalt de AirPods 2 al vanaf 130,95 euro in huis bij Mobiel.nl.

Apple AirPods deals

Los toestel Refurbished

Apple AirPods

€ 124,95

1 dag

Bekijk bij Mobiel.nl
Mobiel.nl

Apple AirPods

€ 124,95

1 dag

Bekijk bij Belsimpel
Belsimpel

Apple AirPods

€ 126,00

1 dag

Bekijk bij Bol.com
Bol.com
Vergelijk alle Apple AirPods prijzen

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Meld je dan vooral even aan voor onze nieuwsbrief. Download daarnaast de gratis iPhoned-app en houd onze website in de gaten. Dan mis je nooit meer een Apple-nieuwtje!

Bron afbeelding: Apple
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu