Pokémon GO introduceert dagelijkse bonus, hint naar 100 nieuwe Pokémon

Lars Paijmans
8 november 2016, 10:31
2 min leestijd
Pokémon GO introduceert dagelijkse bonus, hint naar 100 nieuwe Pokémon
Pokémon GO

Pokémon GO

Gratis

Reviewscore

7

Ontwikkelaar Niantic had het al aangekondigd, maar vanaf vandaag kan iedereen er mee aan de slag: een grote update voor Pokémon GO introduceert dagelijkse bonussen, maar bevat ook een aanwijzing voor honderd Pokémon GO nieuwe Pokémon in de toekomst.

Lees verder na de advertentie.

Pokémon GO nieuwe Pokémon ontdekt

De dagelijkse uitdagingen kun je verdienen door iedere dag een Pokémon te vangen of Pokéstop te bezoeken. Door dit zeven dagen op rij vol te houden, kun je een grotere beloning binnenslepen in de vorm van extra Stardust en een collectie van items.

Daarnaast gaan de gymgevechten op de schop. Als jij met je Pokémon nu een ander team van zijn troon stoot, is er een periode toegevoegd waarin alleen jij een Pokémon in de lege gym kunt plaatsen. Bovendien worden gyms gemakkelijker over te nemen, omdat de reputatie in een hoger tempo afneemt als je een tegenstander verslaat.

De meest interessante toevoeging die versie 1.15.0 toevoegt is er echter eentje die we nog niet kunnen zien. In de code van de update zijn namelijk verwijzingen gevonden naar honderd nieuwe Pokémon uit de tweede generatie. In de Pokédex is nu ruimte voor 251 Pokémon, in plaats van de originele 151. Ook is er een verwijzing naar Ditto gevonden, een van de originele Pokémon die nog steeds door niemand ter wereld is gevonden.

Update nu beschikbaar

Of dit betekent dat we binnenkort honderd nieuwe Pokémon krijgen om naar op zoek te gaan is niet duidelijk. Niantic kan simpelweg de eerste voorbereiden treffen, om vervolgens maanden later pas concreet de uitbreiding te introduceren. Het laat in ieder geval zien dat er de komende tijd genoeg te beleven valt voor Pokémontrainers. De update voor Pokémon GO die de dagelijkse bonussen en aangepaste gymgevechten introduceert is vanaf nu voor iedereen te downloaden in de App Store.

Pokémon GO

Niantic, Inc.

Gratis via App Store

Lees het laatste nieuws over Pokémon GO

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu